Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

dneska bylo teprve sychravo, 25.10.2014 18:46, karelzbrd(m), (O přírodě)

Re: dneska bylo teprve sychravo, 25.10.2014 18:46, karelzbrd(m), (O přírodě)

Re: Re: Re: dneska bylo teprve sychravo, 25.10.2014 20:38, karelzbrd(m), (O přírodě)
nepřeháněj... Ne, že by to teda nepotěšilo, ale k věci, kde myslíš vedle, tam co řádí Vurle
Byl jsem tam teď na návštěvě po delší době, trága, trága a ještě jednou trága. Jsem rád, že mě Forrest upozornil na tento web

Re: Re: Re: Re: dneska bylo teprve sychravo, 25.10.2014 20:44, karelzbrd(m), (O přírodě)
hele, já ti dycky záviděl ty lístky ve vodě a roky jsem je nenafotil. Dneska jsem, já blb, zjistil proč... Hledal jsem to na známých potocích. Jenže, to je otázka dne a hodiny. Chce to maličký potůček, spíše stružku - tam totiž ten proud to listí neodnese - nemá sílu. Jasně, jsou výjimky i na malém potůčku, ale i na větším, kde jsi ve správnou dobu na správným místě, jenže ta je šíleně pomíjivá. A tak jsem vsadil dnes na maličké toky... a mám to...

Re: Re: Re: Re: dneska bylo teprve sychravo, 25.10.2014 21:10, Zdeno(m), (O přírodě)
Správná dedukce. Je to škoda, že celá komunita si nedokáže poradit s jedním...Rád jsem tam publikoval, bylo to pohodové a akční, mám tam přes deset tisíc fotek, byl to krásně živý organismus vzdor občasným úletům...Ale k vodě, posílám Ti jeden dnešní, to víš, proud musí být akorát a někdy si ho musím zmírnit překážkami nebo naopak zesílit pročistěním vodní cesty...Chvíle u potůčků patří zážitkově k nejsilnějším, zvuk je bonusem...

Re: Re: Re: Re: Re: dneska bylo teprve sychravo, 25.10.2014 21:29, karelzbrd(m), (O přírodě)
také jsem tam rád přispíval, ale čeho je příliš, toho je moc... Na jednom houbařském portálu tomu dávno přisuzovali brzký konec, bohužel se spletli, i když ten konec je tam, ale tak nějak počesku...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: dneska bylo teprve sychravo, 26.10.2014 09:18, chorcheee(m), (O přírodě)
O jakém to webu prosím píšete?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dneska bylo teprve sychravo, 26.10.2014 09:57, chorcheee(m), (O přírodě)
Díky. já ještě občas kouknu na Houbareni.cz, kde (jak jistě víte) je rozsáhlejší atlas než tu, ale myslím, že mi to zatím stačí.
I během své nezaměstnanosti bych měl dělat i jiné věci, než se učit a fotit houby
. Třeba hledat práci...