O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Úprava masa, 14.10.2014 10:30, chorcheee(m), (O přírodě)

Zdravím a dnes si dovolím zvolit fotožánr někde mezi produktovou fotografií a konceptuálním uměním. Tak sned se bude líbit...

Re: Re: Úprava masa, 14.10.2014 13:33, Zdeno(m), (O přírodě)

Gulášek, mňam, před pár dny jsme také měli, excelentní...

Re: Re: Re: Úprava masa, 14.10.2014 15:50, Pavla, (O přírodě)

Hele, Vy dva "Kluci v akci", nebylo by fér místním elévům hned v úvodu sdělit, že se jedná o maso pstřeně dubového a ne o hov. kližku? Víte, co tady nakukuje lidí, kteří ocení u každé fotky pravé určení houby, aniž by museli pracně hodiny a hodiny toto googlit? Díky předem za nápravu :-)

Re: Re: Re: Re: Úprava masa, 14.10.2014 17:22, Zdeno(m), (O přírodě)

Díky za pomoc. Už jsi to vyzradila...Pstřeň dubový alias volský jazyk je ale velmi transparentní a zde často prezentovaný, takže ho i elévové dozajista znají...

Re: Re: Re: Re: Re: Úprava masa, 14.10.2014 17:59, Zdeno(m), (O přírodě)

No pro jistotu nějaký obrázek, že...

Re: Re: Re: Re: Re: Úprava masa, 14.10.2014 19:49, chorcheee(m), (O přírodě)

Ano ano, souhlasím a omlouvám se. To bylo takové "oko za oko, zub za zub (nebo hub za hub )". Sám jsem tady před časem prosil, ať se píše, o jaké druhy na fotografiích jde . Ale uznávám, že takto odplácet se nemá

Re: Re: Re: Re: Re: Úprava masa, 14.10.2014 21:37, karelzbrd(m), (O přírodě)

no jistě

Re: Re: Re: Re: Úprava masa, 14.10.2014 18:29, mipera, (O přírodě)

Díky, já sem ráda nakukuji, moje znalosti jsou malé, tak se ráda něco přiučím. I komentáře jsou vtipné, moc se mi Vaše stránky líbí.

Re: Úprava masa, 14.10.2014 19:29, osada(m), (O přírodě)

Reakce na gulášek..jsem celkem zdatný kuchař, ale guláš uvařený z mladého pstřeně, šel do záchodu...koštovalo ho několik příbuzných, nikomu pro zvláštní železitou chuť nesedl...nakrájená houba vypadá parádně.Taky jsem ho máčel v osoleným mlíku s česnekem, že ho osmahnu na zelenině a dám do těstovin....nedal..pár kámošů a kamarádek ho taky otestovalo, nechutnal...možná dělám někde chybu ???

Re: Re: Úprava masa, 14.10.2014 21:13, Zdeno(m), (O přírodě)

Zkušenosti s pouze pstřeňovým gulášem mohu potvrdit. Příliš nakyslé, zvláštní...Choť přidala něco vepřového masa, hodně osmahnutá cibulka, gulášové koření od Vitany, zahuštěno hladkou moukou...Skvělé a to jsme na houbová jídla nároční a velmi kritičtí.

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30