Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Úprava masa, 14.10.2014 10:30, chorcheee(m), (O přírodě)
Zdravím a dnes si dovolím zvolit fotožánr někde mezi produktovou fotografií a konceptuálním uměním. Tak sned se bude líbit...

Re: Úprava masa, 14.10.2014 10:30, chorcheee(m), (O přírodě)

Re: Úprava masa, 14.10.2014 10:30, chorcheee(m), (O přírodě)

Re: Úprava masa, 14.10.2014 10:30, chorcheee(m), (O přírodě)

Re: Úprava masa, 14.10.2014 10:30, chorcheee(m), (O přírodě)


Re: Re: Re: Úprava masa, 14.10.2014 15:50, Pavla, (O přírodě)
Hele, Vy dva "Kluci v akci", nebylo by fér místním elévům hned v úvodu sdělit, že se jedná o maso pstřeně dubového a ne o hov. kližku? Víte, co tady nakukuje lidí, kteří ocení u každé fotky pravé určení houby, aniž by museli pracně hodiny a hodiny toto googlit? Díky předem za nápravu :-)


Re: Re: Re: Re: Re: Úprava masa, 14.10.2014 19:49, chorcheee(m), (O přírodě)
Ano ano, souhlasím a omlouvám se. To bylo takové "oko za oko, zub za zub (nebo hub za hub
)". Sám jsem tady před časem prosil, ať se píše, o jaké druhy na fotografiích jde
. Ale uznávám, že takto odplácet se nemá


Re: Re: Re: Re: Re: Úprava masa, 14.10.2014 21:37, karelzbrd(m), (O přírodě)
no jistě


Re: Úprava masa, 14.10.2014 19:29, osada(m), (O přírodě)
Reakce na gulášek..jsem celkem zdatný kuchař, ale guláš uvařený z mladého pstřeně, šel do záchodu...koštovalo ho několik příbuzných, nikomu pro zvláštní železitou chuť nesedl...nakrájená houba vypadá parádně.Taky jsem ho máčel v osoleným mlíku s česnekem, že ho osmahnu na zelenině a dám do těstovin....nedal..pár kámošů a kamarádek ho taky otestovalo, nechutnal...možná dělám někde chybu ???

Re: Re: Úprava masa, 14.10.2014 21:13, Zdeno(m), (O přírodě)
Zkušenosti s pouze pstřeňovým gulášem mohu potvrdit. Příliš nakyslé, zvláštní...Choť přidala něco vepřového masa, hodně osmahnutá cibulka, gulášové koření od Vitany, zahuštěno hladkou moukou...Skvělé a to jsme na houbová jídla nároční a velmi kritičtí.