Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Srdečný blahopřání k přirozeninám a k svátku, 06.10.2014 20:56, Forrest Run(m), (O přírodě)
Nebojte se, ještě nejsem na smrtelný válendě, jen trošku nestíhám, "I am sorry, I am Lesbian!";o)
Karolínka má dnes narozky, kterýžto slavnostní den jsme strávili na zahrádce zazimováváním fčeliček a pak jsme si užívali babího léta při opejkání buřtíků, chleba, klobásek a brambůrků v popelu, prostě, pohodička!:-)
Karolínko, přeju Ti ze srdce fšecko NEJ a MAX, hlavně tu sexuélní svěžest, žeáááno?

A jasnačka, že bagruju metráky hřibů a do toho si najdu čas i na "vyšší mykologii"...schválně, kdo první rozlouskne tenhle mykokvíz!;-)
Re: Srdečný blahopřání k přirozeninám a k svátku, 07.10.2014 20:16, Kájinka(m), (O přírodě)
Díky zlato, byl to skvělý den. Pohodička a klídek 

Re: Srdečný blahopřání k přirozeninám a k svátku, 06.10.2014 20:56, Forrest Run(m), (O přírodě)
P.S.:
Fafíno, dodatečně fšecko NEJ a MAX ke fčerejšímu svátku, a taky tu sexuélní
svěžest, v našem věku už to potřebujeme, není-liž pravda?

Re: Srdečný blahopřání k přirozeninám a k svátku, 06.10.2014 20:56, Forrest Run(m), (O přírodě)

Re: Re: Srdečný blahopřání k přirozeninám a k svátku, 06.10.2014 21:04, karelzbrd(m), (O přírodě)
ty jo, forrest a já myslel, že je to jen mýtus a výmysl zdejších diskutérů, on fakt žije

Re: Re: Re: Srdečný blahopřání k přirozeninám a k svátku, 07.10.2014 20:05, Kájinka(m), (O přírodě)
jůůů, moje asi nejoblíbenější kytí

Re: Re: Srdečný blahopřání k přirozeninám a k svátku, 07.10.2014 09:02, Hanýžka(m), (O přírodě)
Gratulace Kájince k narozeninám, které jsou ještě veselé. Ať jsi pro Forresta pořád vzácná tak jako tento rezavec Andersonův pro ČR. Fafínovi gratulace k svátku a Forrestovi ke kukmáku cizopasnému, kterého marně hledám už 3 roky. Za mě klidně i desetkrát stejnou fotku této vzácnosti...
Re: Re: Re: Srdečný blahopřání k přirozeninám a k svátku, 07.10.2014 20:06, Kájinka(m), (O přírodě)
Takovou vzácnost si snad ani nezasloužím. Moc Ti děkuji Hanýžko