Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

11.září na královéhradecku, 13.09.2012 19:03, Forrest Run(m), (O přírodě)
Za 2 hodky....a pak, že nerostou!:-)

Naštěstí mám moje Zlatíčko Kájinku, která mi to pomáhá fšechno zpracovat, díky, Kotě!:-)

Re: 11.září na královéhradecku, 13.09.2012 19:03, Forrest Run(m), (O přírodě)
Dnešní příspěfky bych rád věnoval pár pohodičkovejm lidem na www.nahouby.cz v sekci "Kde rostou", který se mě zastali proti pár Závistivejm Neschopům, i když mě vlastně osobně neznaj....je to pro mě velká čest....děkuju za Vaši důvěru, Amigos!:-)
A pak taky Jirkovi JCP, jak to elegantně vysvětlil jistýmu Anonymovi v tamní Diskuzi, jakže je to se mnou a vybagrováváním cizejch lokalit!;o)

Re: 11.září na královéhradecku, 14.09.2012 08:59, Hanýžka(m), (O přírodě)
Moc vám oběma gratuluji a přeji, ať spolu spokojeně zestárnete a do té doby hodně hezkého prožijete. DOLCE VITA, FURT A FURT. 
Co se týká nahouby, poslední dobou už koukám jen na fotky A NEČTU a nebýt Zeda a dalších, ani tam nechodím. Nemá smysl si něco dělat z hloupých lidí, lepší je to vůbec nečíst, člověk se zbytečně naštve blbostí druhých a kazí si tak sladký život.

Re: 11.září na královéhradecku, 14.09.2012 18:25, Hanýžka(m), (O přírodě)
Dnes mi to nedalo a našla jsem ten příspěvek o bagrování. Ale co se mi jako 1. objevilo na monitoru, to mě přesvědčilo, že server nahouby je totálně odepsaný. 

Re: Re: 11.září na královéhradecku, 15.09.2012 07:49, Zdeno(m), (O přírodě)
Bojovat i ve zlých dobách je údělem hrdých...K tomu dvě historické glosy...Jistý římský velitel před smrtí požádal, aby ho oblékli a postavili...Nezemřu přece v posteli, pravil...A druhá je prý moravská...Při dlouhodobém obléhání hradu už chtěli vyhladovělí obránci vzdát marný boj. Nicméně zabili poslední vyhublou kozu, její kůži pověsili na hradby a pomazali ji její krví...Pak se na chvíli donutili k předstíranému hlučnému veselí...Zklamaní Turci posléze odtahli, domnívajíce se, že by to ještě dlouho trvalo...Hodnocení "totálně odepsaný" je předčasné...Ironií ovšem je, že ten stav jde na vrub provozovatele...Kdyby projevil alespoň elementární snahu o korekci nepřijatelných příspěvků, byla by to jiná...Vždyť ta dusna jsou dílem několika(?) jedinců, kterým leží stránky a vůdčí osobnosti v žaludku a kromě toho si léčí své komplexy tím nejsprostším způsobem. Návštěvnost je stále vysoká a jak zpívá Marta Kubišová, časy se mění...Tož nechme narozdíl od boláka kalhoty nehoře, brod ještě nevidím
...