O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Kvíz..., 27.06.2014 19:39, Zdeno(m), (O přírodě)

Jak jste na tom s vysvědčeními? Mám samozřejmě na mysli vaší omladiny, možná jste nebyli úplně nadšeni, možná i lecjaká výčitka padla...Nu, teď přelezte vršek barikády a zkuste to z druhé strany...Ono se to hezky kritizuje a posuzuje. Vysvědčení budu razítkovat a vydávat online od půl deváté...Posílám hřiby, které v tuhle dobu rostly před pěti lety...Už aby to zase bylo, že...

Re: Kvíz..., 27.06.2014 20:29, Patrik(m), (O přírodě)

To jo, je to jako zákon schválnosti...jen se o ty houby začnu nadšeně zajímat, a nadšení časem padá dolů, důvodem je totiž to, že rok co rok nacházím míň a míň druhů hub, bo je skoro furt sucho, když zaprší, vydrží to tak týden, a to nestihne nic pořádného vyrůst, sakra před třemi lety touhle dobou jsem v lese o tehdy ještě nezajímavé ,,prášivky´´ jen zakopával, a jak pro mě začaly být zajímavé, tak tohle
...jinak jestli ses ptal na vysvědčení, druhé pololetí jsem odbyl, takže dvě trojky, ale oprotí jiným sklamaný nejsem

Re: Re: Kvíz..., 27.06.2014 20:32, Zdeno(m), (O přírodě)

Díky za upřímnost, až budeš mít tohle skore na gymplu či na vejšce, bude to slušné...

Re: Re: Kvíz..., 27.06.2014 21:06, osada(m), (O přírodě)

Patriku, nesyp si popel na hlavu...máš zájem o přírodu, snažíš se ....ty vole, bezva kluk...

Re: Re: Re: Kvíz..., 27.06.2014 21:44, karelzbrd(m), (O přírodě)

našemu klukovi je 6,5, je to klasika - zlobidlo, ne někdy, ale často na zabití, ale v lese ho to se mnou baví, doma loví pavouky, chytá slepýše, baví ho dokumenty o přírodě, ale u ničeho nevydržé nadlouho, ale kdyby se jen z poloviny ve vyšším věku zajímal a uměl o přírodě to co ty, bylo by to dobré

Re: Re: Re: Re: Kvíz..., 27.06.2014 22:02, Zdeno(m), (O přírodě)

Hlavně nic nervat přes závit...Každý dozrává individuálně, žádný univerzální návod není...Nechávej si rezervu, radívám vnukům. Až těm před tebou začne docházet, zabereš a dorovnáš. Každá prohra je cennou zkušeností a motivací k boji a cestě výše...A ta jiskra někdy přijde. Zažili jsme to u vlastních a bylo to velmi příjemné...

Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz..., 27.06.2014 22:08, karelzbrd(m), (O přírodě)

jo, já vím, nebo spíš tuším, díky za reakci. Tady je to zlobidlo... Karel IV. Brdský

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz..., 27.06.2014 22:30, Zdeno(m), (O přírodě)

Těch snach...Čekají Tě světlé zítřky...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz..., 27.06.2014 22:57, gazela(m), (O přírodě)

Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz..., 27.06.2014 22:10, basset(m), (O přírodě)

Mám spolužáka ze střední školy, který jen tak tak procházel. Na vojně dělal lapiducha, po vojně vystudoval medicínu a dnes je z něho vyhlášený zubař. Každý zraje jinak

Re: Re: Kvíz..., 27.06.2014 21:46, gazela(m), (O přírodě)

Trochu jsem zklamaná tím "sklamaný", ale ty dvě trojky není zas až tak špatné vysvědčení. Ještě jsi myslím neodpověděl, jak dopadly přijímačky na střední školu a ještě kterou sis to vlastně vybral.

Re: Re: Re: Kvíz..., 27.06.2014 22:13, karelzbrd(m), (O přírodě)

já už ani ne, Patrik to dožene, a jestli ne, tak si ho najdeme...

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30