Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Velikonoce, 20.04.2014 08:06, Hanýžka(m), (O přírodě)
Všem přeji radostné Velikonoce, vždyť je z čeho se radovat.
Posílám pozdrav ze Štatlu. Ten tygřík na kraslici neznamená, že jsem tichý blázen, toho si objednal Petřík.Zato houba je jasná, tam už se úlet projevuje.
Zelenou kraslici nad tygrem vytvářel Petřík tygřík, to bílé je auto, kdybyste to nepoznali. Červená a zelená vedle ní je pozdrav od Kikinky.

pár pohledů na Pohansko, i když je křesťanský svátek, 20.04.2014 08:26, Hanýžka(m), (O přírodě)
Předevčírem ráno jsme přemýšleli, kam s rodinou vyrazíme na výlet. Inspirována Osadovými krasofotkami, koukala jsem na mapu a ještě jsme nebyli v Pohansku.

Re: pár pohledů na Pohansko, i když je křesťanský svátek, 21.04.2014 21:34, TondazKralup(m), (O přírodě)
Tohle je nádhernej pohled.Připomíná mi to bravůrní plátna holandskejch malířů.

Re: Re: pár pohledů na Pohansko, i když je křesťanský svátek, 21.04.2014 22:29, Zdeno(m), (O přírodě)
Tak, tak...Sbírku holandských mistrů máme taky v Liberci...Kdo neví, v budově lázní je nově právě ta Oblastní galerie. To je škola vkusu, nádhery a estetična. Mohu jen vřele doporučit, k tématu se my, liberečtí, určitě vrátíme...

Re: Velikonoce, 20.04.2014 08:27, Hanýžka(m), (O přírodě)
Lužní lesy mám moc ráda, zvlášť v době, kdy ještě neštípají komáři.

Re: Velikonoce, 20.04.2014 08:28, Hanýžka(m), (O přírodě)
Hub moc nebylo, ani jsem po nich přehnaně nepátrala, ale sírovec na nás volal z velké dálky.

Re: Velikonoce, 20.04.2014 08:29, Hanýžka(m), (O přírodě)
V sobotu to bylo ovšem jasné, děti chtěly do ZOO. I tam se ale našly objekty s kapkami tzv. Zedoviny.

Re: Velikonoce, 20.04.2014 08:31, Hanýžka(m), (O přírodě)

Re: Velikonoce, 20.04.2014 08:32, Hanýžka(m), (O přírodě)
Kdo sbíral v supermarketu plastová zvířátka, ten už ví, která ZOO to byla.

Re: Velikonoce, 20.04.2014 08:33, Hanýžka(m), (O přírodě)
Tak to byl omyl, chtěla jsem dát lvici vyhřívající se na sluníčku.

Re: Velikonoce, 20.04.2014 08:34, Hanýžka(m), (O přírodě)
A skončím pávem. Místo aby okouzloval samice, předváděl se před fotografujícími lidmi.

Re: Re: Velikonoce, 20.04.2014 22:17, Zdeno(m), (O přírodě)
To víš, dobří chlapi jsou vyprodaný...I když Bůh prý tvrdil, že je možné najít je na každém rohu. A pak udělal Zemi kulatou...Taky s tou demokracií to zkraje nebylo nic moc. Bůh přivedl Adamovi Evu a pak ho vyzval, aby si vybral...Takže se nedivme, že páv se chová pragmaticky a potlesk si vybírá od obdivovatelů z jiné kategorie...