O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Stupně vítězů..., 04.04.2014 22:07, Zdeno(m), (O přírodě)

Potlesk kápovi, projel cílem s náskokem, ale trval na tom, že se vrátí a projede se znova, což se stalo, stříbrná gazela (všimněte si-seweřanka...) se správně přidala a mh si "taky myslel", což na bronz stačilo...Problém dělala ta penízovka hřebílkatá, trochu vlhká se barevně mění, věštecká je hodně pýřitá na bázi třeně, dubová je ovšem taky podobná, ale ne připojením lupenů. Míhavka má kloboučky na okraji jakoby potrhané a takový čočkovitý profil, čapulka bývá také zpravidla ve stojaté, ne proudící vodě...Zbytek byl brnkačka, pámelník jasný...Tak zase v pátek...

Re: Stupně vítězů..., 04.04.2014 22:17, kápo(m), (O přírodě)

Tož děkuji,ale abych nebyl za svatýho, tak pámelník bych sám o sobě nedal,ač jsem kolem něj chodil osm let na základku-zajímal mne vždy až ve stadiu "kuliček", který pěkně praskaly pod botamaTímto děkuji Gazele,že jej "práskla"

Re: Re: Stupně vítězů..., 04.04.2014 22:44, gazela(m), (O přírodě)

Opět děkuji překvapeně.
Sewer nespí, ale guláš na zítra jsem zachránila na poslední chvíli. To od toho přebíhání z kuchyně k počítači a samo, že taky k televizi. Pámelník znám odjakživa, doma jsme měli včely a pro ně musel na zahradě být. Dám obrázek ve stádiu bílých kuliček - možná ho budu muset připravit.

Re: Re: Re: Stupně vítězů..., 04.04.2014 23:00, gazela(m), (O přírodě)

Tak tady je - dokonce i se sněhem, který letos moc nepadal. Ale pozor, zítra má padat z nebe saharský písek, tak si to pohlídejte. Připravte vápno, vodu a cement a je to

Re: Re: Re: Re: Stupně vítězů..., 05.04.2014 19:29, osada(m), (O přírodě)

Připraven....máš hezký příspěvky...

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30