O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

trocha vody a tak snad nikoho hezabije, 17.03.2014 18:19, karelzbrd(m), (O přírodě)

já fakt houby nemám, tak zase něco od vody.

Ta se fakt fotí, někdy dobře, někdy hůře. Chce to dopředu vidět, co z toho asi bude, ale ani to nejde vždy trefit a tak odpadu je někdy kopa - ale na co zabalastit disk něčím, co si to nezaslouží.

Re: trocha vody a tak snad nikoho hezabije, 17.03.2014 18:20, karelzbrd(m), (O přírodě)

to radši udělat delete...

Re: Re: trocha vody a tak snad nikoho hezabije, 17.03.2014 18:21, karelzbrd(m), (O přírodě)

a vyrazit příště na to samé místo znovu, třeba, až tam nebude svítit sluníčko, nebo až bude zapadat.

Re: Re: Re: trocha vody a tak snad nikoho hezabije, 17.03.2014 18:21, karelzbrd(m), (O přírodě)

ta fotka

Re: Re: Re: Re: trocha vody a tak snad nikoho hezabije, 17.03.2014 18:23, karelzbrd(m), (O přírodě)

když prohlížím nové fotky, říkám si: tuhle bych si chtěl pověsit na zeď nebo nechat udělat zvětšeninu. Když si odpovím ne, zmáčknu delete.

Re: Re: Re: Re: Re: trocha vody a tak snad nikoho hezabije, 17.03.2014 18:24, karelzbrd(m), (O přírodě)

je to zbytečné archivovat vše.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: trocha vody a tak snad nikoho hezabije, 17.03.2014 18:25, karelzbrd(m), (O přírodě)

a poslední.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: trocha vody a tak snad nikoho hezabije, 17.03.2014 18:37, gazela(m), (O přírodě)

Hezké

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: trocha vody a tak snad nikoho hezabije, 17.03.2014 18:45, Zdeno(m), (O přírodě)

Jako vždy: Boží...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: trocha vody a tak snad nikoho hezabije, 17.03.2014 18:57, karelzbrd(m), (O přírodě)

vzpomněl jsem Zdeno na Tebe, jak si zalovil v "šuplíku" fotek, jak bylo loni. Já zalovil v poznámkách z roku 2013:
16. až 17. března - zataženo až polojasno, 16.3. ráno mínus 12°C,
18. března - zataženo, mínus 2°C ráno, odpoledne začalo pršet a pak sněžit
19. března - zataženo, plus 0,5°C, po nočním sněžení napadlo asi 12 cm sněhu
20. března - oblačno, oteplení a až 10°C. Večer vítr a slejvák.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: trocha vody a tak snad nikoho hezabije, 17.03.2014 19:37, Zdeno(m), (O přírodě)

Dík za doplnění. Jeden vodní ode mne...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: trocha vody a tak snad nikoho hezabije, 17.03.2014 19:45, karelzbrd(m), (O přírodě)

hezký, jak jinak. Voda je krásná a když už člověk po těch letech focení přijde na to, jak na to, je to vizuální požitek. Kolikrát mi stačí v lese vylézt u prvního potůčku a strávím tam pak nějaký čas a můžu vyrazit domů, neboť jsem pln dojmů, jak moje karta ve foťáku

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: trocha vody a tak snad nikoho hezabije, 17.03.2014 20:01, Zdeno(m), (O přírodě)

No ten postřeh o prvním potůčku sedí. Já mnohdy ani dál už nejdu a doma přiznávám, že jsem ušel jen půl kilometru...A ta selekce "delekce" při odpovídání na dotaz "opravdu chcete tento soubor přesunout do koše?" bývá mnohdy nekompromisní fičák...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: trocha vody a tak snad nikoho hezabije, 17.03.2014 20:09, Patrik(m), (O přírodě)

Voda, voda, krásná voda

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: trocha vody a tak snad nikoho hezabije, 17.03.2014 21:44, svědek, (O přírodě)

Fotky moc hezké a z kontextu řečeného je vidět, že stále máš co objevovat a to je zatraceně pozitivní zpráva!

Re: Re: trocha vody a tak snad nikoho hezabije, 18.03.2014 16:43, vlk(m), (O přírodě)

...tento by se mi líbil ještě víc ,,fiknutej,, pod tím vodopádkem...a jak píše Zdeno, s tekutym asfaltem...

Re: trocha vody a tak snad nikoho hezabije, 17.03.2014 22:11, svědek, (O přírodě)

Ještě k té klávese "delete" : Myslím, že svoboda volby je vždy spojena s poznáním o nutnosti něčeho se vzdát. Tvůrčí člověk se naučil bez zbytečné bolesti se v jednom kuse s radostí něčeho vzdávat a mimo jiné, tím vlastně tvoří. Kdo jenom hromadí, nic nevytvoří. To mě prostě napadá, když se dívám na příspěvky Karla z Brd nebo Zdena.

Re: Re: trocha vody a tak snad nikoho hezabije, 17.03.2014 22:27, Zdeno(m), (O přírodě)

No ono to zas tak přímočaře jasné není...Mnohdy svádím tuhý a urputný vnitřní boj sám se sebou. Když jsem fotil na kinofilm se 36 obrázky, musel našinec být krutě selektivní. Ovšem takový terový disk si žádná omezení nežádá...

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30