O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Ještě pár fotek ze začátku května.......sorry, nějak nebyl čas zveřejňovat!;-), 27.05.2012 14:18, Forrest Run(m), (O přírodě)

Re: Ještě pár fotek ze začátku května.......sorry, nějak nebyl čas zveřejňovat!;-), 27.05.2012 14:18, Forrest Run(m), (O přírodě)

.........kačenky jsou z mladoboleslafska, z jedný jediný osikový lokality uprostřed lesa, o cca 200m2, na dostřel od satánkoviště na K.V.!:-)
A to jsem tam většinu Prcinek....femininum od slova Prcek, kdyby něco;-)
.....zanechal na příští tejden, kdy jsme je tam jeli vybagrovat v 7 lidech a fšichni jsme si odnesli víc než dost!:-)

Reportáž z výše zmíněný výpravy, který se mimo jiných zúčastnil i Romča, Vám přinesu později!:-)

Jinak musím říct, že pokud je teplo a k tomu navíc sucho, 7 dní je příliš dlouhá doba-většina tejden před tím ušetřenejch kaček už byla napůl seschlá a dokonce jsem se poprvé setkal i s červivejma kačenkama.

Re: Ještě pár fotek ze začátku května.......sorry, nějak nebyl čas zveřejňovat!;-), 27.05.2012 14:18, Forrest Run(m), (O přírodě)

Smržouny našla Šikulka Kájinka v Praze!:o)
Menší tam nechala dorůst, proto tam nevidět žádný Mrňousky!:-)
Ten největší smrž měl skoro 100g...zkusil jsem vzít sporovotisky, snad to dopadlo.

Re: Ještě pár fotek ze začátku května.......sorry, nějak nebyl čas zveřejňovat!;-), 27.05.2012 16:18, Forrest Run(m), (O přírodě)

A k tomu ještě výřad z pražskýho houbaření o pár dní pozdějc....májofky, podtrnky, sírovec a špičky!:-)

Re: Ještě pár fotek ze začátku května.......sorry, nějak nebyl čas zveřejňovat!;-), 27.05.2012 16:18, Forrest Run(m), (O přírodě)

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30