O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

meandr, 12.02.2014 12:02, léto, (O přírodě)

Ahoj všem.
Neklokotají mi tady stříbrný potůčky, ale teče tudy stoka, která se zeve Jihlavka a touha zkusit fotit vodu byla silnější, než absence mechatých pramínků, vydal jsem se aspoň proti proudu řeky, směr Přibice a fotil celej tok.

Re: meandr, 12.02.2014 13:55, vlk(m), (O přírodě)

...normální voda je holt normální voda...tohle je paráda...zachytil jsi přírodní kouzlo, které má svůj půvab...gratuluji...a ta koňadra nemá chyvu...

Re: meandr, 12.02.2014 17:29, Kájinka(m), (O přírodě)

Mě se ta tvoje stojatá voda líbí. Jen klanolístka je na můj monitor poněkud veliká, potřebovala bych tak ještě dva monitory

Re: meandr, 12.02.2014 12:02, léto, (O přírodě)

K vidění jsou místa, který člověk nestihl zmolasit svým zásahem.

Jestli se zadařilo, nechám na posouzení ostatním.

Houbově to bylo o sametonožkách, boltcovitkách, kržatkách, ohnivcích atd.Ovšem vložím klanolístku.Doma jsem marně přemýšlel, proč jsem si ji neotočil od slunce, když je na klacku a fotil v protisvětle.Vzpomněl jsem si na ohnivce od Kutase a napadlo mě, že když má autor z výsledku dobrej pocit, tak proč ne.Je zvláštní, že v kině nám padají brady, když hrdina spokojeně lítá vzduchem, pohazuje si autama jako s tenisákem, nebo planety jsou v tak těsné blízkosti vedle sebe, že by se jich dalo dotknout, tak s výrazem "boží" a dobrým pocitem opouštíme biograf.Kdežto u fotek...Tohle nemyslíte vážně pane fotograf, dyť to nemá s realitou nic společnýho.

A mezi úpravama jsem to z okna zkoušel ala Fanda, nebo lesní muž.

Re: Re: meandr, 12.02.2014 12:33, Patrik(m), (O přírodě)

hezký, hlavně ta první předposlední a poslední je nejlepší

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30