Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Blahopřání ke jmeninám, 04.02.2014 13:49, Forrest Run(m), (O přírodě)
Habiby má dneska svátek, tož Křepelko, přejeme Ti s Kájinkou srdečně fšecko NEJ a MAX, hlavně tu sexuélní svěžest!:-)
Kdopak pozná tyhle léčivý Vitamínový Bomby s typicky pikantně nakyslou chutí?
Foceno loni 3.října na Centrálních Brdech díky laskavosti Kodla (Tý)Brďouna!:o)
Nápověda: Název hudební skupiny!;-)

Re: Blahopřání ke jmeninám, 04.02.2014 14:14, karelzbrd(m), (O přírodě)

Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 04.02.2014 15:35, karelzbrd(m), (O přírodě)
cranberry

Re: Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 04.02.2014 16:30, Zdeno(m), (O přírodě)
No, já znám jen tu "natural"...Začal jsem projíždět názvy hudebních skupin, že mi to někde sepne, ale po B mne to přestalo bavit...Škoda, protože ke Cranberries to už byl kousek...Kamélie se taky nehodily...Tož pro pobavení alespoň několik skupin od toho bé...Bačova Fujara, Bačkůrky z mechu, Bacily...

Re: Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 04.02.2014 18:07, Forrest Run(m), (O přírodě)
Je to tak,Kodle, jak jsi to poznal?

Re: Re: Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 04.02.2014 18:16, karelzbrd(m), (O přírodě)
to sem musel propálit kvůli trápícímu se Zdenovi. To přeci nikdo neví, že byly z mojí skalky

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 04.02.2014 18:55, Zdeno(m), (O přírodě)
No, zrovna trauma jsem z toho neměl, jen jsem se snažil k úloze stavět, jak jsem zvyklý...Racionálně, logicky a sofistikovaně. Nebyl jsem na špatné cestě, beztak to byly ozářené brusinky, jinak by tak velké být nemohly...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 04.02.2014 19:09, karelzbrd(m), (O přírodě)
jsou tak velké, protože jsou to plody klikvy 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 04.02.2014 19:36, karelzbrd(m), (O přírodě)
ty neznáš makro a kvalitní hnojivo?
je to fakt klikva bahenní

Re: Blahopřání ke jmeninám, 04.02.2014 13:49, Forrest Run(m), (O přírodě)
A ještě jedna fotka, kterou bych mohl nazvat "Pozdrav Slunci"!:-)
Nicméně třeba někdo vymyslí přiléhavější a nebo vtipnější název!:-)
Stejnej den, rovněž Brdy, jen o několik hodin později a několik desítek km severněji.
Tuhle houbu určit bude jistě snadný i pro začátečníky!:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 04.02.2014 18:17, karelzbrd(m), (O přírodě)
taky tápu...

Re: Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 04.02.2014 18:34, Forrest Run(m), (O přírodě)
Nižší, Kurva, nižší!:-)
Nápověda: Švandrlík!:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 04.02.2014 19:06, Zdeno(m), (O přírodě)
Na ja, zmátl mne ten Halík...Já znám toho přes víru, mého vrstevníka...Jo, svobodník Halík, to je přece jiná...Náročnost se nemá přehánět, jináč jde plnění plánu do ...... A jaké budou prémie? Nižší, kurva, nižší. Politicky, myslete politicky, Halík...Černí baroni...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 04.02.2014 19:56, Forrest Run(m), (O přírodě)
Zrezne, Vole!