O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Gam, set, match..., 31.01.2014 21:18, Zdeno(m), (O přírodě)

Dobojováno...Bylo to, přátelé, přesně podle mého gusta. Nikterak složité, ale pro bystré pozorovatele a pokerové hráče s rychlou rukou a racionálním úsudkem. Online jsem monitoroval a směroval, kdo měl filipa, rychle korigoval chyby své i těch druhých ...Opravdu o pár minut zvítězil P.T., relativní mlaďoch, i když dnes už trochu profík. Kájinkovi v těsném závěsu, basset taktéž. Mlčochherpa bych nominoval do politiky, jeho argumentace nemá chybu. Takže všem díky, za týden opět nashle a vítězi zasloužený tuš a mlhu v lese (nebo slunce v duši?...).

Re: Gam, set, match..., 31.01.2014 21:22, Forrest Run(m), (O přírodě)

Srdečná gratulka, Pítý, jsi Mocný Šaman!
Zdenovi taky moc děkujeme za mykoadrenalínovej večer!:-)
S tím Porcelánovým Helmutem jsi mě fuckt dostal, Kujóne jeden starej!

Re: Re: Gam, set, match..., 31.01.2014 21:26, Forrest Run(m), (O přírodě)

Jak to bylo v tom sqělým ftipu?

"Sedlák koupil v tržnici mladého krásného kohouta. Když ho pustil na dvůr, tak hned přiběhl k starému kohoutovi a povídá: „A ty koukej zmizet, odteďka jsem tady pánem já a taky všechny slepice jsou moje. Jinak tě zabiju!“ Starý kohout povídá: „Dobře, vidím že jsi mladý a silný, nebudu se s tebou prát. Ale dej mi šanci, budeme spolu závodit. Dáš mi náskok půl okruhu a jestli mě doženeš, než uběhneme desetkrát kolem dvorku, nechám ti všechny slepice a odejdu.“ Mladý kohout souhlasil a začali závodit. Starý kohout běžel a kokrhal, co mu síly stačily. Sedlák uslyšel ten kravál, podíval se z okna, pak vzal pušku a zastřelil mladého kohouta. „Věřila bys tomu?“ povídá manželce, „to je už třetí kohout za poslední měsíc - a zase buzerant!“

Re: Re: Re: Gam, set, match..., 31.01.2014 21:48, karelzbrd(m), (O přírodě)

Re: Re: Gam, set, match..., 31.01.2014 21:27, mh, (O přírodě)

Dnes jsem jen přihlížel, ale příště už přijdu blíž...:-))

Re: Re: Re: Gam, set, match..., 31.01.2014 21:43, Zdeno(m), (O přírodě)

Budeš vítán...

Re: Gam, set, match..., 31.01.2014 21:26, P.T.(m), (O přírodě)

Děkujeme za návrat k pátečnímu hádání.....chybělo, tak snad se zase stane tradicí

Re: Re: Gam, set, match..., 31.01.2014 21:43, Zdeno(m), (O přírodě)

Budu se snažit...

Re: Re: Re: Gam, set, match..., 01.02.2014 15:02, fáfa(m), (O přírodě)

..to nedám protože v pátek chodim na pivo

Re: Re: Re: Re: Gam, set, match..., 03.02.2014 22:23, kápo(m), (O přírodě)

Taky mám smolíka,v pátek vždy jedem na chalupu .Přesto jsem rád,že Zed to rozjel

Re: Gam, set, match..., 31.01.2014 21:48, karelzbrd(m), (O přírodě)

hezký, vzrušující páteční večer to byl, leč já se svými spíše nezkušenostmi v oblasti houbologie budu jen opisovat z gůůůglu a od Vás, i když, taky je to asi o tom, člověk se učí. Jinak Zdeno, ta mlhavá bučina je podle mého gusta a to ty víš.........

Re: Re: Gam, set, match..., 31.01.2014 22:39, Forrest Run(m), (O přírodě)

Jedna brdská bučina jak pro vítěze Pítýho, tak pro Kadlose (Tý)Brďouna!;-)

Re: Re: Re: Gam, set, match..., 01.02.2014 11:23, karelzbrd(m), (O přírodě)

kde to je, nepoznávám

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30