O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Variace na včerejší téma..., 27.01.2014 20:12, Zdeno(m), (O přírodě)

Přestože jsem byl zklamán malým výskytem zajímavých vodně ledových zákoutí...

Re: Variace na včerejší téma..., 27.01.2014 20:12, Zdeno(m), (O přírodě)

...přesto se tahle "hadí" série docela povedla...

Re: Variace na včerejší téma..., 27.01.2014 20:12, Zdeno(m), (O přírodě)

...a je snad důkazem, že jako není malých rolí, není ani zbytečných fotek, jsou-li poctivě vychozené a mém případě i vyleželé, protože fotím na starou čtyřstovku a u ní se musím koukat do hledáčku, žádný "live view" natož výkyvný displej...

Re: Re: Variace na včerejší téma..., 27.01.2014 21:11, gazela(m), (O přírodě)

Nemůžu psát, co je hezčí více a co méně. Můžu jen říct, co se líbí mně. Víc se mi líbí tyhle motivy s vodou čistou, průhlednou a pokud možno v pohybu, protože si myslím, že taková má voda být. To jsou její základní vlastnosti. Mám velký problém s tou obecně vyráběnou vodní vatou. I voda v pohybu může přece být aspoň trochu křišťálově čirá?

Re: Re: Re: Variace na včerejší téma..., 27.01.2014 21:46, vlk(m), (O přírodě)

...taky dám přednost vodě...

Re: Re: Re: Re: Variace na včerejší téma..., 27.01.2014 22:43, Zdeno(m), (O přírodě)

Tak tady bych šel raději na pivo...

Re: Re: Re: Re: Variace na včerejší téma..., 27.01.2014 23:06, gazela(m), (O přírodě)

Takhle jsem to zrovna nemyslela

Re: Re: Re: Variace na včerejší téma..., 27.01.2014 22:46, Zdeno(m), (O přírodě)

Copá ta její průzračnost není dostatečně transparentní?...Variabilita pojetí vody, sněhu a ledu je snad nevyčerpatelná...

Re: Re: Re: Re: Variace na včerejší téma..., 27.01.2014 23:41, gazela(m), (O přírodě)

Tady máš vodu průzračnou a transparentní, však jsem taky psala, že takové se mi líbí. Jako ornament. Pokud by byla v pohybu, je to zas jiné, jinak krásné, ale na té aspoň částečné průzračnosti proudu si trvám. Mírná vata nevadí Možná to píšu nesrozumitelně, možná to má být podle teorie jinak a já se mýlím, jsem samouk a dělám věci spíš podle citu. Podívám se do svého archivu, mám-li vůbec něco podobného tomu, o čem tady píšu

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30