Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Nechci, 09.01.2014 18:33, basset(m), (O přírodě)
nikomu z nás snižovat sebevědomí, ale tohle byste měli vidět

Re: Nechci, 09.01.2014 18:49, karelzbrd(m), (O přírodě)
ahoj, tak tohle je fakt super, líbí, ale nemyslím si, že by někteří přispívající z tohoto webu něco podobného, třeba jinak, nedělali. Místy bych i řekl, že zpracování některých snímků mohlo být o level výše, třeba co se hloubky ostrosti a vůbec zaostření týče... Líbí se mi motiv, nápad, ale chybí mi tam ostrost vedle hlavního motivu. Já vím, je tam ten efekt kresby na pozadí, třeba, ale ruší mi dokonalost té fotky někdy divně nastavená ostrost.

Re: ...zajímavé..., 09.01.2014 18:53, karelzbrd(m), (O přírodě)
dyk to říkám

Re: Nechci, 09.01.2014 19:42, Forrest Run(m), (O přírodě)
Pokochal jsem se, díky Ti, Henry! Je to prostě jiný pojetí focení a i následnejch "uměleckejch" úprav....nazval bych to "Magický Realizmus"

Re: Re: Nechci, 09.01.2014 20:24, karelzbrd(m), (O přírodě)
jo, já se taky pokochal, to nelze popřít. Nápady a vidění skvělé, jen jsem chtěl podotknout, že mi tam chybí někde ostrost na tom správném místě, tedy spíše větší... Ale je to jen můj subjektivní názor. Kdysi jsem se na damyku ohradil vůči bobovi, či kdo to byl, že čistit houby štětečkem kvůli focení je blbina. Není, měl pravdu a já to přiznávám. Před zhruba rokem mi to vyčítal strýc, který se mnou tráví v lese 80 procent času a dneska to teprve vidí, že musíš tenhle kousek trávy vytrhnout, tady odklonit větvičku a tamhle odstranit větev z potoka, protože to prostě působí rušivě a rozbijí linie... A teď mi zase Forrest napíše, že jsem jak ten neodbytnej termit