O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Sobotní českolipsko s Kájinkou a Basseťákem!:-), 09.01.2012 22:51, Forrest Run(m), (O přírodě)

Ještě korálofci....jak vidno, nemusel bejt ani po Třech Králích ještě úplně vydechlý!;-)

Re: Sobotní českolipsko s Kájinkou a Basseťákem!:-), 09.01.2012 22:52, Forrest Run(m), (O přírodě)

Re: Re: Sobotní českolipsko s Kájinkou a Basseťákem!:-), 09.01.2012 22:56, basset(m), (O přírodě)

Příště ještě chvíli vyprávěj, že Ti to s novým foťákem moc nejde. Jo kdyby mi to takhle šlo

Re: Sobotní českolipsko s Kájinkou a Basseťákem!:-), 09.01.2012 23:05, Forrest Run(m), (O přírodě)

Hlíva ála zuba na pile, jak to ftipně nazvala Babka Mechová!;-)

Re: Sobotní českolipsko s Kájinkou a Basseťákem!:-), 09.01.2012 23:12, Forrest Run(m), (O přírodě)

Helmofky mi moc velkou radost neudělaly....prostě se mi je nedaří zachytit je tak, jak bych chtěl a jak by si zasložily...hlavně bez přepalů...a to bylo zataženo a Hanry ještě stínil....snad to bylo špatným režimem měření expozice.

Re: Sobotní českolipsko s Kájinkou a Basseťákem!:-), 09.01.2012 23:13, Forrest Run(m), (O přírodě)

Re: Sobotní českolipsko s Kájinkou a Basseťákem!:-), 09.01.2012 23:16, Forrest Run(m), (O přírodě)

Jo a mimo Romči jste se ještě nikdo pořádně nevyjádřil k atlasu....chci slyšet připomínky, třeba i kritický, bez zpětný vazby to není vončo-děkuju!:-)
http://www.ohoubach.cz/atlas-hub/detail/9/

Re: Re: Sobotní českolipsko s Kájinkou a Basseťákem!:-), 10.01.2012 12:53, Kraken(m), (O přírodě)

Podle mě sis vybral špatný úhel na focení. Bývá to problém, protože někdy to prostě odjinud nejde. Chce to prostě zkoušet...

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30