O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

tak jsem konečně našel sametonožky., 25.12.2013 18:24, karelzbrd(m), (O přírodě)

Zkusil jsem ten potok a byly tam.

Re: tak jsem konečně našel sametonožky., 25.12.2013 18:25, karelzbrd(m), (O přírodě)

ta samá, jinak upravená...

Re: Re: tak jsem konečně našel sametonožky., 25.12.2013 18:26, karelzbrd(m), (O přírodě)

jedna osamocená plodnice vedle.

Re: Re: Re: tak jsem konečně našel sametonožky., 25.12.2013 18:31, karelzbrd(m), (O přírodě)

a ta lákala k experimentu. Nemám rád slunce na focení, tedy ve většině případů, poněvadž zas tak dobrej foťák nemám a to znamená jen bílá je bělejší a černá je černější, což je blbě. V tomto případě jsem si vzpomněl na fotku ušiska tady na webu, jak bylo prosvícené protisvětlem. Protože bylo zataženo, použil jsem umělé světlo ze svítilny...

Re: Re: Re: Re: tak jsem konečně našel sametonožky., 25.12.2013 19:24, basset(m), (O přírodě)

Ale Karle! Dobře !
Ta prosvětlená shora vypadá zajímavě. To protisvětlo je prostě holt smůla.
Řekl bych, že ta první a druhá má být asi někde mezi. Ta první je "mimo" s barvami a ta druhá je s barvami taková nijaká, ale možná by stačil jenom ořez ala Zdeno

Re: Re: Re: Re: Re: tak jsem konečně našel sametonožky., 25.12.2013 19:43, karelzbrd(m), (O přírodě)

ale jo, Bassete, souhlas, ale když ty houbičky jsou tak krásné, že lákají k experimentům a ujetým barvám, samy jsou odstíny jejich barvy dost proměnlivé. Ale je fakt, že jsem spíše chtěl vyzdvihnout jejich krásu, než realitu, na atlasovky nemám...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: tak jsem konečně našel sametonožky., 25.12.2013 19:49, Zdeno(m), (O přírodě)

Ale máš a ta variabilita barev je fascinující. Velmi nerad trochu nesouhlasím s Bassetem, věrnost barev u "volných jízd" je méně důležitá a kompozici bych nic nevytknul. A umělecký dojem je za šest...Ale bacha, mlčochherp má nový foťák...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tak jsem konečně našel sametonožky., 25.12.2013 20:26, karelzbrd(m), (O přírodě)

a zítra zkusím pařezníky pozdníky a Bassete, těš se na ty ujeté barvy (jestli něco najdu)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tak jsem konečně našel sametonožky., 25.12.2013 20:29, karelzbrd(m), (O přírodě)

a víš co Bassete, Tvoje sametonožka jako péefko - tu sem dneska prostě kurňa nedokázal překonat, ale díky Tobě a Zdenovo sametonožkám mám tyhle svoje konečně v archivu. Vy jste prostě hnací motor, díky... a vo tom je...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tak jsem konečně našel sametonožky., 25.12.2013 20:31, karelzbrd(m), (O přírodě)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tak jsem konečně našel sametonožky., 25.12.2013 20:32, basset(m), (O přírodě)

zkus upravit/smazat

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tak jsem konečně našel sametonožky., 25.12.2013 20:43, karelzbrd(m), (O přírodě)

na to asi musím mít povolení od administrátora, nevidím možnost upravit, tímto ho prosím, ať to pochybné vlákno smázne

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tak jsem konečně našel sametonožky., 25.12.2013 22:19, Zdeno(m), (O přírodě)

Sím, admine...Už jsem to tady před časem avizoval a dával ke zvážení. Myslím si, že by karelzbrd měl mít status moderátora. Projedu-li si seznam uživatelů, jsou mezi nimi mnozí, kteří tyhle stránky za nějakou prioritou nepochybně nepovažují a přesto moderátory jsou. Nerad bych jmenoval. Moderátorství by dle mne mělo reflektovat realitu vývoje stránek a přínos autora ostatním. Přijde mi poněkud nešťastným, aby persona Karla tuhle výsadu neměla...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tak jsem konečně našel sametonožky., 25.12.2013 20:31, basset(m), (O přírodě)

Na Tvoje fotky se těším vždy. A to ještě nevíš, jak se těší moje švagrová

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tak jsem konečně našel sametonožky., 25.12.2013 20:50, karelzbrd(m), (O přírodě)

tak jedna spejšl pro švagrovou

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tak jsem konečně našel sametonožky., 25.12.2013 21:58, basset(m), (O přírodě)

Trefa

Re: tak jsem konečně našel sametonožky., 25.12.2013 19:09, Patrik(m), (O přírodě)

Máte tady hodně pěkných foteček

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30