Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Re: Re: Teď už taky "včerejší" nálezy., 29.07.2020 05:05, houbomil-Klášterec(m), (O přírodě)
Pěkně Kájo-už jsem Ti chtěl volat,co je s tebou.

Re: Re: Re: Re: Teď už taky "včerejší" nálezy., 29.07.2020 14:07, houbomil-Klášterec(m), (O přírodě)
Tak to je dobrá práce!

Re: Re: Teď už taky "včerejší" nálezy., 31.07.2020 14:48, Pavla, (O přírodě)
Teda Karle, demižónky super práce a Argynnis paphia f. valesina jakbysmet (šmírovala jsem na fb).
Gratuluji moc!
My jsme minulý týden navštívili Tropic Hukvaldy, což je přehlídka jednoho zapáleného všehosběratele, pěstitele a chovatele. K vidění byly mmj. i sbírky motýlů. A co bys řekl? Obdivovala jsem krásu motýlů nebo se jen uchichtávala a přemýšlela, kolikrát museli lovci motýlů strčit prst skrz ...? (Ten Yohaness by zasloužil, viď?)
Re: Re: Re: Teď už taky "včerejší" nálezy., 01.08.2020 01:15, Kraken(m), (O přírodě)
Díky Pavlí.
Letos je o demižónek méně, protože jsem vloni drasticky vystříhal jeden prastarý keř rybízu. A valesina mě moc potěšila, neměl jsem doteď o její existenci ani tušení. A taky, že jsem si jí na poslední chvíli určil sám. Pro ty co mě nešmírují na FB jí dám i sem, aby se mohli taky pokochat. A vidím, že jsem dobře udělal, tady je to jiná káva! Yohaness je sice potvora, ale má pravdu. Na co myslíš, že jsem nalákal toho batolce nahoře?
Raději ale rovnou podotýkám, že ten exkrement nebyl můj! Koukám, že i tak zbývá ještě spoustu možností pro různé vtipné dohady, ale děj se vůle boží.
Jinak tvá poznámka o FB mě donutila se zamyslet a po chvilce detektivního pátrání jsem přišel na to, kdo vlastně jsi a že tě tam dokonce mám v přátelích! Takže tě teď budu mít taky v merku!

Re: Re: Re: Re: Teď už taky "včerejší" nálezy., 01.08.2020 07:19, Pavla, (O přírodě)
Njn, ale vem si, co by mohla Yohanessova poznámka o způsobu lákání motýlů vyvolat u mladých slečen a dam, které zvou pánové na sbírku motýlů. Místo romantických představ si okamžitě vybaví to, ... co... no nebudeme to raději rozmazávat.
A je po všem. I když kdo ví, zvou-li vůbec ještě dneska kluci holky na motýly? ;)
Jinak to šmírování neber vážně - valesinu jsem viděla ve skupině Máme rádi houby a přírodu, takže ta v merku určitě nejsem já.
Obrázek máš za jedničku, je to nádherný motýl a určitě velká radost a překvapení. Šikula jsi!
Re: Re: Re: Re: Re: Teď už taky "včerejší" nálezy., 01.08.2020 10:17, Kraken(m), (O přírodě)
Já to šmírování myslel jen v legraci, jako určitě i ty.
Takže ty nejsi P.H. a nemám tě v přátelích? To mě tedy upřímně mrzí, i to že mé schopnosti dedukce nejsou až tak dobré...
Ve skupině Máme rádi houby a přírodu? A to jsi mi to tam ani nelajkla?
Jinak pochybuji, že dnešní kluci lákají slečny na sbírku motýlů. Dnešní mládež má úplně jiné zájmy...