Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Konec kvízu..., 04.07.2020 19:19, Zdeno(m), (Kvízy)
Asi budu za Sibylu, Milldovi jsem zřejmě přál dostatečně razantně a proroctví se vyplnilo...Blahopřeji, posílám obrázek z mé hlavní discipliny, kdy neváhám zalehnout aniž bych si byl jist, zda vstanu...Tým se snažil, tu nápovědu z rána nikdo neprokoukl ( křehutka sametová bývala za mých mladých let pláčivkou...) Ta líha klubčitá měla zajímavou historii, bádal jsem nad ní s naším letošním osmdesátníkem a dlouholetou libereckou mykologickou jedničkou Pepou Sedláčkem, pracně jsme se shodli na tmavobělce žlutavé, ale pochybnost mi v bedně zůstala a pak mi to naštěstí sepnulo...Takže jsem přímým účastníkem vlastního kvízu...

Re: Konec kvízu..., 04.07.2020 19:36, petras, (Kvízy)
Tak to jsem se zbytečně namáhal.
Nevšiml jsem si,že má Millda novou pětici a reagoval jsem na tu ulici.Znovu jsem si spojil Ještěd s teplárnou a protáhl na severovýchod.Prohlížel jsem názvy ulic,sametová byla i křehutka,ale souvislost s pláčem mi nedocházela.

Re: Re: Konec kvízu..., 04.07.2020 22:05, houbomil-Klášterec(m), (Kvízy)
Tak ta křehule sametová je pořádně spláchlá,ale budiž-gratulace Mildovi!

Re: Konec kvízu..., 04.07.2020 21:25, Tori(m), (Kvízy)
To je ovšem machrovina, najít plodnice s prstenem na půl žerdi, takže horní bílá část třeně je až takhle dlouhá. Vždycky jsem u ní registrovala jen tu okrovou část pod prstenem, proto mi tady sice podle povrchu klobouku Lacrymaria napadla, ale třeň neseděl. Dobrej chyták. : )