O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Taktéž se připojujeme k narozeninovýmu přání Kryšotovi, 07.12.2013 19:22, Forrest Run(m), (O přírodě)

Forrestůf Klan přeje Kryšotovi srdečně fšechno NEJ a MAX, hlavně tu sexuélní svěžest!:-)
A abychom taky ocitovali klasika:"Ať Ti dělá radost ta velká chlupatá věc, co si neustále trénuješ!"....myslíme Jessiho!

My se taky pomalu rozrůstáme, přibejvaj morčouni a přibyli i myšové!:-)
Adolfka jsem našel při houbingu, pořídili jsme mu Klotyldu, zajímavý a komický je jejich společný soužití s morčounama.
Jinak jsem dnes mluvil s Kryšotem, zrovna je na cestě na Ozzáka do Stověžatý, moc Vás fšechny zdraví a děkuje za přání, zejtra by se sem měl juknout!

Re: Taktéž se připojujeme k narozeninovýmu přání Kryšotovi, 08.12.2013 06:31, Mahony(m), (O přírodě)

Milená fotečka, připojuju se ke gratulaci, všechno NEJ Krýšo

Re: Taktéž se připojujeme k narozeninovýmu přání Kryšotovi, 08.12.2013 07:57, Kraken(m), (O přírodě)

Tak jestli sem Radku nakoukneš, přijmi i ode mě přání všeho nejlepšího k narozkám. U tebe je ještě co slavit!
Jinak my se taky rozrůstáme, na jaře mi přibudou dvě vnoučata!

Re: Taktéž se připojujeme k narozeninovýmu přání Kryšotovi, 07.12.2013 19:22, Forrest Run(m), (O přírodě)

Re: Re: Taktéž se připojujeme k narozeninovýmu přání Kryšotovi, 07.12.2013 20:00, Patrik(m), (O přírodě)

ti sou fajní

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30