O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Konec kvízu..., 09.05.2020 07:04, Zdeno(m), (Kvízy)

Jak jsem dobře odhadl, správné řešení se objevilo, ve 22:50 tomaj poznal tmavobělku žlutavou a doplnil předchozí určené druhy. Tmavobělku jsem našel na štěpkách poblíž těch límcovek, mezi nimi byla i ta degenerovaná, něčím napadená, vypadající skoro jako borovák...Tomajovi obrázek, všem dík za účast a napínavý průběh...

Re: Konec kvízu..., 09.05.2020 08:14, petras, (Kvízy)

Já jsem Ti ji nabízel už ve 22,05 .

Re: Konec kvízu..., 09.05.2020 10:06, Pavla, (Kvízy)

Když jsem si dávala s časovým odstupem kvíz z minulého týdne, uhodla jsem z fleku skoro všechno, vč. křídlatky, tož jsem si řekla, že to zas jednou zkusím v soutěžním čase. Ovšem když jsem uviděla tu včerejší pětku, hodila jsem rovnou flintu do žita. Na mě móc těžké, takže tomajovi (ano, i petráskovi) díky za doplnění té tmavobělky. Já bych ji hledala až do teď.

Přidám ještě malou perličku v souvislosti s bělochorošem pýchavkovitým. Všimla jsem si, že mi ho Slováci přejmenovali z něžného, milého a úsměvného tvarohovníka vankúšovitého na nudný šťavnatec smrekový.

Re: Re: Konec kvízu..., 10.05.2020 19:05, Zdeno(m), (Kvízy)

Bohajeho...

Re: Konec kvízu..., 09.05.2020 19:56, tomaj, (Kvízy)

Kapky parádní. Dovolím si jménem všech soutěžících poděkovat Zdenovi za obrázek a přípravu kvízu. Tentokráte byli všichni zúčastnění na čele. Nutno doplnit, že tomu pomohl petrasův vzorný nástřel.

Re: Re: Konec kvízu..., 09.05.2020 20:35, Zdeno(m), (Kvízy)

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30