O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Tak zdravím všechny pohodový mykonadšence, 08.01.2012 08:38, TondazKralup(m), (O přírodě)

Hned něco zkusím:Vkládám sem text s obrázkem,nevím co to udělá.Je to pokus o výrobu mého vlastního atlasu.Taky je to asi příklad jak se to nemá dělat.Většinu poznatků jsem trapně opsal.Pak mi to došlo,že je potřeba začít na základě vlastních poznatků,aby to k něčemu bylo.

Re: Tak zdravím všechny pohodový mykonadšence, 08.01.2012 08:54, TondazKralup(m), (O přírodě)

Aha to se zatím nezdařilo.Jasně musím to nejdříve oskenovat a uložit v jepegu.Mám to psané ve wordu a to zatím nebere.Pošlu to později,aby jste byli v obraze.Zatím pošlu obrázek kyjanky purpurové.Dost si tento nález považuji,narazil jsem na ni loni náhodně v brdech na lokalitě,kterou jsem objevil asi sám.

Re: Re: Tak zdravím všechny pohodový mykonadšence, 08.01.2012 09:00, kápo(m), (O přírodě)

Nádhera Tondo!Takový objev bych si taky cenil.No a fotečka ....

Re: Re: Tak zdravím všechny pohodový mykonadšence, 08.01.2012 09:52, TondazKralup(m), (O přírodě)

Tak druhý pokus-špatný přiklad výroby atlasu.Ofotil jsem to Canonem přímo z monitoru.

Re: Re: Tak zdravím všechny pohodový mykonadšence, 09.01.2012 09:22, Kájinka(m), (O přírodě)

Aaa ta kyjanka je naprosto boží

Re: Re: Tak zdravím všechny pohodový mykonadšence, 15.01.2012 00:07, javas(m), (O přírodě)

Tak to je Toníku super zpráva, aspoň v tom Kudla nebude sám :-).

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30