O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

u nás je prakticky vše po předchozích mrazech namrzlé, 05.10.2013 19:23, karelzbrd(m), (O přírodě)

nebo větrem vysušené, dnes konečně nebyl ranní mráz a oteplilo se, předpověď slibuje nějakou trošku vody, tak uvidíme, zda to zachrání konec sezony - vloni jsem ještě bagroval hnědáky a sameťáky po 21. říjnu, předloni taky. Včera jsem našel václavky - snad už jejich třetí vlna...

Re: u nás je prakticky vše po předchozích mrazech namrzlé, 05.10.2013 19:26, karelzbrd(m), (O přírodě)

no, absence hub aspoň změnila můj cíl v lese a konečně jsem po dvou měsících fotil i něco jiného a dokonce konečně vyměnil teleobjektiv za širokoúhláč a vlezl do potoka...

Re: Re: u nás je prakticky vše po předchozích mrazech namrzlé, 05.10.2013 19:27, karelzbrd(m), (O přírodě)

no, tele jsem ještě taky nechal na tohle

Re: Re: Re: u nás je prakticky vše po předchozích mrazech namrzlé, 05.10.2013 19:28, karelzbrd(m), (O přírodě)

nějak mě ty rašelenikové stromky chytly

Re: Re: Re: Re: u nás je prakticky vše po předchozích mrazech namrzlé, 05.10.2013 19:29, karelzbrd(m), (O přírodě)

a tuhle jsem vyšťoural, když jsem vzpomněl na chození kolem toho potoka z jara či zimy...

Re: Re: u nás je prakticky vše po předchozích mrazech namrzlé, 05.10.2013 20:03, Patrik(m), (O přírodě)

NO TO JE KRÁSA.

Re: Re: Re: u nás je prakticky vše po předchozích mrazech namrzlé, 05.10.2013 22:50, Zdeno(m), (O přírodě)

Ale Mistr umí ještě lepší. Druhý je pěkný...

Re: u nás je prakticky vše po předchozích mrazech namrzlé, 05.10.2013 23:58, petra, (O přírodě)

v Jeseníkách je to obdobné - hodně vysušené větrem a některé houby byly trvdé jak šutr, ty jsem samozřejmě nesbírala - sice se i tak dalo nasbírat, ale pokud nepřijde trocha deště a nepoleví mrazíky, tak je asi po sezóně - zbytečně brzy

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30