Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Váté písky, 01.10.2013 14:52, Hanýžka(m), (O přírodě)
Jak tady sleduju koncert Zeda s Kralupákem a Karlem z Brd (i Fafíno se pěkně činil, jakož i další bardi), ani nevím, jestli své obyčejné fotky dávat. Není omluvou, že při terénu jsem časově omezená a nejsem tam jen kvůli focení. Kdo chce a umí... ale muchomůrku Maireovu člověk nevidí každý den, tak nahazuji.

Re: Váté písky, 01.10.2013 19:44, karelzbrd(m), (O přírodě)
ahoj, Hanýžko, sic děkuji za vyzdvižení mého jména, nicméně, Fáfa vzhledem k excelentním snímkům hub, měl být jmenován klidně přede mnou - jo, myslím, si, že se mi vobčas něco povede, ale Fáfa je na snímky hub vedle zde ostatních bardů jeden z největších borců, zrovna dneska jsem si u jeho fotek říkal, že z houby, která nejni zrovna (dle mého názoru) úplně nej na foto, udělá skvost...

Re: Váté písky, 01.10.2013 14:52, Hanýžka(m), (O přírodě)
Sviňurky jsou vzácností zase pro mě, vlastně můj osobní prvonález. Na výstavě se vyjímaly pěkně, i když byly samozřejmě větší vzácnosti - že, Forreste?

Re: Re: Váté písky, 01.10.2013 19:07, Forrest Run(m), (O přírodě)
Jak říkáš, Křepelko!;-)
Zelánek jsme s Kájinkou viděli minulej tejden pod osikama v nadmořský vejšce cca 800m.n.m. doslova koberce, tak hybaj pod osiky a pak z nich zkus třeba řízečky, matesy nebo ála zavináč...delikatesní!:-)

Chci tu poděkovat Forrestovi a Kájince za poslané houby na výstavu, přežilo snad úplně všechno. Hlívu olivovou obdivovalo hodně lidí. Což mi připomíná - dnes byla jedna otrava, kde si pacient spletl hlívu olivovou... hádejte s čím, to je neuhodnutelné! S václavkami!