O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Fčelky na kočičkách z weekendu!:-), 27.03.2012 07:53, Forrest Run(m), (O přírodě)

Věnováno Samotářce, Alešovi Fčelounovi a případnejm dalším aktivním i teoretickým fčelařům!:-)

Snad mi odpustíte poněkud nehoubový téma-byť jsme v sobotu fotili na vlašimsku jak divý, počkám si takticky, až se maličko odsunou Fáfovy sqělózní fotky, aby nebylo vidět, o kolik to mám škaredější!;o))

Mimochodem, Fafíno, Šikulka Kájinka našla asi tak po 30 fteřinách hledání celkem pěkný Kornice otrubičnatý hned nad prameništěm/bahništěm mezi silnicí a Krafkou, jen pár desítek metrů od místa, kde jsi našel vatofce!;o))

S Kájou jsme využili nádherný sobotní a pak i nedělní odpoledne, předpokládal jsem, že rozkvetlý jívy přitáhnou rozličný hmyzáčky a měl jsem recht...motýlci, čmeldové, mouchy, samotářky,.....strávili jsme u stromů dohromady přes hodinu, byť v něděli foukal vítr a chudák foťák nevěděl, kam ostřit....třesoucí se ruka, pohyblivej cíl ve formě fčelky a k tomu ještě komíhající se větvičky s jehnědama .....nicméně párkrát se mi podařilo cvaknout i fčelku za letu, přišel jsem na jeden trik, kterej to značně usnadní!:-)

Moje skóre:přes 500 fotek, použitelnejch 65, na každý stránky jsem nakonec vybral 8 finalistů!:-)

Jinak ohlašuju změnu taktiky při fkládání fotek, kterou potěším zejména ty, co jsou "pod obojí"....na nahouby se budu snažit fkládat jiný fotky než sem...a sem budu navíc přednostně fkládat i kvalitnější fotky, už kvůli zdejším přátelskejm 300kB a taky si myslím, že to zdejší pohodičková komunita zkrátka víc ocení i si to víc zaslouží!:-)

Re: Fčelky na kočičkách z weekendu!:-), 27.03.2012 07:53, Forrest Run(m), (O přírodě)

Re: Fčelky na kočičkách z weekendu!:-), 27.03.2012 07:53, Forrest Run(m), (O přírodě)

Re: Re: Fčelky na kočičkách z weekendu!:-), 27.03.2012 20:31, kápo(m), (O přírodě)

Hele Ty kluku chlupatá,Ty už jsi se naučil velice pěkně fotit!-Ta první fotečka je podle mne nej a max, akorát bych ji oříznul před tím pupenem"do čtverečku".Snad se Kájí neurazí ale ta lidská postava rozhazuje dojem panenský přírody,kterej při pohledu na fčelku na kočičce s azůrem f pozadí je sqělej--p.s.-Romčo docela mi chybí nějakej smajlík typu "Jan Tleskač"-nejen tady by vyjádřil můj pocit autorovi

Re: Re: Re: Fčelky na kočičkách z weekendu!:-), 27.03.2012 21:13, Forrest Run(m), (O přírodě)

Díky, díky, díky za slova chály.....ve formátu "čtvereček" by to byl neestetickej střeďák-co spíš takhle, Honiči?;-)

Re: Re: Re: Re: Fčelky na kočičkách z weekendu!:-), 27.03.2012 22:20, kápo(m), (O přírodě)

Jo pěkný,Padre,ale zase mi tam malinko chybí ta nejsytější modř z vrchní části origoše,ta tomu dodávala sqělozní kontrast.To nic nemění na tom,že fotka je povedená!

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30