O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Bedlovnice zlatá, 21.09.2017 18:51, chorcheee(m), (O přírodě)

Stromovka v ČB opět vydala bedlovnice zlaté (Phaeolepiota aurea). A je jich více, než loni! Většina louky je čerstvě posekána. Obávám se, že zítra se vrhnou i na tento nepatrný zbytek s mladými plodnicemi. Máte nápad, jak nechat houby žít a "vysemenit"? Zítra cestou do práce se tam stavím a kdyby tam sekáči na sekačkách operovali, požádám je, aby tento kousek nechali. Ale celý den je hádám vyhlížet nebudu . Předem díky za nápady.

Re: Bedlovnice zlatá, 21.09.2017 19:02, Yohaness(m), (O přírodě)

Ohranič to takovou tou červenobílou páskou Policie ČR, pak se toho nedotknou.

Re: Re: Bedlovnice zlatá, 21.09.2017 19:26, chorcheee(m), (O přírodě)

Tu nemám . Ale klacky tam do čtverce ráno zapíchnu. Snad nepřijedu pozdě.

Re: Bedlovnice zlatá, 21.09.2017 19:54, vevanek, (O přírodě)

Krásná houba

Re: Bedlovnice zlatá, 21.09.2017 20:04, Lawnmower, (O přírodě)

-> chorcheee(m), téééda tys to doladil , čím víc kontrastu a barev tím lépe. No, myslím že by z tebe u Olympusu radost neměli. Snažíš se, stackuješ, ale tohle? Podiv se ne to s odstupem několika dní, dáš mi za pravdu.

Re: Re: Bedlovnice zlatá, 21.09.2017 20:19, chorcheee(m), (O přírodě)

Ale jo, máš pravdu. Mě se ale tyhle křiklavosti, podobně jako fáfovi, asi líbí. Ale budu se krotit. Tohle je fakt moc .

Re: Re: Re: Bedlovnice zlatá, 21.09.2017 20:38, Lawnmower, (O přírodě)

Líbí se mi že dokážeš akceptovat názor někoho jinýho, tudy vede cesta ^ .

Re: Re: Re: Re: Bedlovnice zlatá, 21.09.2017 21:15, petras, (O přírodě)

Zrovna se na to dívám a uvažuji,že Ti něco napíšu,normálně Ti fotky nekritizuji,ale toto mi tahá oči a nevěděl jsem proč.Pak jsem zatočil kolečkem a zjistil,že už Ti to někdo vytmavilJsou to krásné houbičky a taky rád přidám.

Re: Bedlovnice zlatá, 22.09.2017 12:05, Bery, (O přírodě)

Člověče Chorcheee máš to jako v pěstírně na žampece, taky bych rád našel...s táhýlkama ale tahej opatrněji.

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30