O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Blahopřání ke jmeninám, 09.08.2013 13:15, Forrest Run(m), (O přírodě)

Tož Romčulíne, náš Ochotnej Dobrodinče se svatou trpělivostí a pochopením pro naše libůstky i úchylky, dovol, abych Ti co nejsrdečněji popřál fšechno NEJ a MAX k Tvýmu dnešnímu svátku, hlavně tu sexuélní svěžest, Draku!
A tady je fotka s důkazem, že i mezi broukama platí, že když musíš, tak musíš!:-))

Re: Blahopřání ke jmeninám, 09.08.2013 13:28, Forrest Run(m), (O přírodě)

Pižmoň si tedy po chvilce uvědomil marnost svého počínání a přestal na chudáka zlatohláfka vystrkovat čudlika, ale v první chvilce to měl zlatohlávek jen tak tak, že vyváznul z jeho tenat!

Re: Blahopřání ke jmeninám, 09.08.2013 16:08, babka mechová, (O přírodě)

Romane,taky bych ti chtěla popřát,ale Forrest to tu vypsal tak,že už bych jen opakovala.Prostě díky za vše a hodně zdraví.

Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 09.08.2013 17:58, Zdeno(m), (O přírodě)

Rád se připojuji a přeji adminovi letní pohodu v tomhle stylu...

Re: Blahopřání ke jmeninám, 09.08.2013 13:54, Forrest Run(m), (O přírodě)

A teď trošku smutnější zpráva...v požehnanejch pětadevadesáti se odebral na věčnost mistr Jiří Krejčík, tvůrce nezapomenutelnejch postaviček, jejichž hlášky už dávno stačily zlidovět...připomeňme si třeba

Žrouta Karla ze Slavností Sněženek

nebo

Rozkaz ten zněl jasně... Dvě dávky!

Je taky autorem tohodle nesmrtelnýho zvolání!:-)

Proletáři všech zemí, vyližte si...
Někdo zůstal mladej duchem, byť byl narozenej ještě za CK RAkousko-Uherska.........
Děkujeme, Mistře!

Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 09.08.2013 14:13, Patrik(m), (O přírodě)

taky přeju hodně štěstí a vydatný houbolov

Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 09.08.2013 17:02, vlk(m), (O přírodě)

...i já se připojím...hlavně zdravíčko...

Re: Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 10.08.2013 05:26, Mahony(m), (O přírodě)

ja také, všechno NEJ..

Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 09.08.2013 15:21, Kraken(m), (O přírodě)

Včera ráno jsem byl v lese a kromě hřibů modraček jsem našel jen samé žabiny, jak jim říká vlk. Ty dám jindy.
Romanovi a "Velkému režisérovi" posílám tuhle sérii ze včerejšího odpoledne.

Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 09.08.2013 15:24, Kraken(m), (O přírodě)

Nevím, proč to nejde v celku?
Otakárek feniklový, ženská, nebo nějaký narcis!

Re: Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 09.08.2013 15:31, Kraken(m), (O přírodě)

Focení ho absolutně nerušilo a když ho několikkrát vyplašil čmelák, vždycky přiletěl zpátky...

Re: Re: Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 09.08.2013 15:33, Kraken(m), (O přírodě)

Tak jsem si řekl, že zkusím i nějaké jiné záběry, než ty obligátní křídla...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 09.08.2013 15:37, Kraken(m), (O přírodě)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 09.08.2013 15:39, Kraken(m), (O přírodě)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 09.08.2013 15:41, Kraken(m), (O přírodě)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 09.08.2013 15:43, Kraken(m), (O přírodě)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 09.08.2013 15:45, Kraken(m), (O přírodě)

A nakonec ještě tuhle dotěrnou kobylku, co po mě pořád lezla a nedala pokoj, dokud jsem jí taky neudělal snímek!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 10.08.2013 05:27, Mahony(m), (O přírodě)

Nádhera

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 09.08.2013 16:57, vlk(m), (O přírodě)

...máš to suprový Krakene...paráda...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 09.08.2013 17:56, Zdeno(m), (O přírodě)

Přesně tak...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 09.08.2013 19:51, Patrik(m), (O přírodě)

Tahle fotka se nevidí často, většinou se fotí jen pohled svrchu na křídla nebo zezdola, ale tělo... to už ani já nevím jak vypadá - otakárci u nás byli naposled ještě dříve, než jsem měl digitální foťák, to jsem se tehdy zajímal o něco jiného

Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 09.08.2013 17:51, Zdeno(m), (O přírodě)

Souhlas, byl to neobyčejně precizní profík a chlap jasných postojů...Počínaje Vyšším principem, přes Božskou Emu předváděl maximální nasazení a náročnost. Byl to surový skeptik a glosátor. Nechyběl mu ale nikdy sarkastický nadhled i humor, viz Svatba jako řemen. Začínal však vždy především u sebe. Není divu, že to neměl v téhle zemi často snadné. Sám vyčíslil sumu promarněných let na 28...Úklona a až budete ležet za stativem, vzpomeňte si na jeho tvůrčí maximalismus a snahu o dokonalost...Je co napodobovat...

Re: Blahopřání ke jmeninám, 09.08.2013 15:45, Forrest Run(m), (O přírodě)

Ten Emanuel se Ti povedl, Kodliku!:-)

Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 09.08.2013 15:51, Kraken(m), (O přírodě)

Díky, ten tvůj mezidruhový sex taky není nejhorší!

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30