O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Dáme zase hádanku?, 07.08.2013 17:59, Zdeno(m), (O přírodě)

Lehká, ale zdejší klientela se mění a jak známo, opakování je matkou moudrosti...A sakra, co otec? A jaké opakování?...

Re: Dáme zase hádanku?, 07.08.2013 18:34, fáfa(m), (O přírodě)

..já ho našel jednou jedinkrát před dvěma roky ve smrkovém lese pod jediným bukem co tam byl,jelikož byla všude záplava různorodejch hub tak sem ho bafnul jako normálního hnědáka a vůbec to neřešil až na zahradě jsem zjistil co jsem to vyškub,tak sem ho dal do trávy a cvaknul..

Re: Re: Dáme zase hádanku?, 07.08.2013 19:09, Zdeno(m), (O přírodě)

No, abys ho Ty nepoznal...Ale on ten klobouk je zrádný...Já ho dnes fotil "in vivo" u Liberce v bučině. Abych během dvou dnů našel hřiba siného, kaštanového a modračku, to se ovšem nestává často ani mně...

Re: Re: Re: Dáme zase hádanku?, 07.08.2013 19:14, Zdeno(m), (O přírodě)

Ten reverz máte i s pavoučkem, Johaness ho jistě briskně určí. A ještě instruktážní foto pro bádavé a vnímavé...Našel jsem dva kousky, takže nebyl problém složit typické pohledy na důležité detaily...

Re: Re: Re: Re: Dáme zase hádanku?, 08.08.2013 07:26, Yohaness(m), (O přírodě)

Já jsem přece jenom přes ten hmyz, pavoukům tolik nerozumím...jde o nějaký druh sekáče, víc nedám...

Re: Dáme zase hádanku?, 08.08.2013 05:28, Mahony(m), (O přírodě)

U nás kaštaňák až takovou vzácností není, když tady v dubině rostou, tak do nich lidé kopou a pak se válejí všude, bohužel letos jich bylo zatím poskrovnu.

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30