Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Re: Re: Dnešní test..., 10.03.2017 21:07, alesjirsa(m), (Kvízy)
Pořád nikdo ???...
1. Choroš brvitý
2. Klouzek bílý
3. Terčovnice síťnatá
4. Krásnopórka hřebenitá
5. Zkusím třeba kalinu vonnou

Re: Re: Re: Dnešní test..., 10.03.2017 21:16, chorcheee(m), (Kvízy)
Ach jo, to je zase účast?! Já se právě vrátil z restauračního zařízení (ano Bassete, jsem alkoholik
), takže nemám promyšleno. Jen jsem chtěl reagovat, že kvíz - a bylo by zajímavé analyzovat z jakých důvodů - má malou absolvovanost. Na Slovácích běží - asi víte - už pár týdnů taky kvíz. Nejříve jsem si říkal "tam se ale dávají primitivnosti". Nyní ale přitvrdili a rozhodují sekundy v přidání správné odpovědi. Je tam, co já vím, třeba 30 lidí, kteří mají všechno správně.

Re: Re: Re: Re: Re: Dnešní test..., 10.03.2017 21:24, chorcheee(m), (Kvízy)
Je to tak! Na Slovácích by to vyžadovalo velké nasazení (být přesně v 18:00 každý čtvrtek na značkách). Takže o tom jen vyprávím...
.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnešní test..., 10.03.2017 21:32, chorcheee(m), (Kvízy)
To víš, u Tebe budu už navždy jen kecálek...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnešní test..., 10.03.2017 21:44, Zdeno(m), (Kvízy)
Ach jó, dokud se komunita amatérských mykologů nerozhádala a neroztříštila do několika antagonistických podmnožin, byl kvíz (na nahoubách) hojně navštěvován. Mnozí užívatelé se taky stydí jít s kůží na trh, ostatně vskutku aktivních nás tady zas tolik není...Kvíz, jak většina z vás uvádí, slouží i bez aktivní účasti k osvětě a rozšiřování obzorů...A teprve v první řadě je to důkaz existence Murphyho axiomu o dobrých skutcích...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnešní test..., 10.03.2017 21:51, basset(m), (Kvízy)
Je pravda, že po několika desítkách kvízů už teď poznám některé "prašivky", aniž bych je musel otáčet nohami hore
U povlaků a vůbec dřevomilek je situace stále stejná
A to mi nepomáhá ani právě otevřené 16° pšeničné ze spřáteleného pivovaru Chýně.