Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zas je tu jaro je tu, Zdeno šílí, 07.03.2017 15:58, Pavla, (O přírodě)
jó šííílííí …

… a koukám, že nám připravil „pěkný dárek“ k nastávajícímu MDŽ. 
Tak jako patří příroda k houbám či houby k přírodě, patří k těmto stránkám neodmyslitelně i Zdeno. A myslím si, že sám Zdeno dobře ví, kolika lidem, a jak moc, by tady chyběl.

Re: Zas je tu jaro je tu, Zdeno šílí, 07.03.2017 15:58, Pavla, (O přírodě)
A že se někomu líbí holky a druhému vdolky? Kolikrát se to tady propíralo? Proč si každý z příspěvků nevybere jen to, co ho zajímá a obohacuje? „Vždyť život je jako bonboniéra“, říkávala jedna chytrá maminka, „nikdy nevíš, co ochutnáš“. A já dodávám: „A nikdy nevíš, co Ti zachutná.“ ;)

Uvedu příklad: Nebýt Zdena, těchto stránek (a co si budeme povídat i Aleše, no dobrááá, tak i Chorcheeeho),
nějakého obyčejného plesnivého žlutého kmínku bych si v životě v minulosti nevšimla ani náhodou. A teď? Nejenže se nad ním v lese rozplývám jak nad osmým divem světa, doma pokračuji v pátrání, který korovitý lišejník by to jako tak mohl být a končím až u studia panspermické teorie. ;)
Kontrolní otázka: Zdalipak víte, kdo u lišejníků má ve vztahu řasa x houba dle odborníků lehce navrch? Ha? ;)
Re: Re: Zas je tu jaro je tu, Zdeno šílí, 07.03.2017 18:00, alesjirsa(m), (O přírodě)
Vím, že jsme něco takového zmiňovali o hodině biologie, ale už jsem to pozapomněl. 

Re: Re: Zas je tu jaro je tu, Zdeno šílí, 07.03.2017 17:50, alesjirsa(m), (O přírodě)
Nejsi ... 

A taky jsem mmj. našla myš a ani jsem nemukla. Normálně totiž pištím, když někde nějakou zahlídnu (jako každá správná ženská). Takže holky, užijte si zítřejší svátek a Zdeno, Ty to, prosím, ještě neodpískávej, foť, přispívej a piš ……… jinak Tě kousne myš.

P.S. Aby bylo jasno, ječím jen při nečekaném setkání s myší živou. To jen, aby si někdo nemyslel, že s vřískotem skáču na židli při každém pohledu na myš počítačovou. To bych toho v práci moc neudělala.
Pěkný zbytek dne.