Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Malé zamyšlení o věcech místních..., 06.03.2017 20:09, Zdeno(m), (O přírodě)
Téměř každodenní toulky přírodou mne inspirují k zachycování nejrůznějších zajímavostí a jevů. Nevymezuji se vůči žádným pozoruhodnostem dle svého vnímání okolního světa a fotografického instinktu objektivu. V tomto punktu se ovšem často rozcházím s mnohdy už většinovým pohledem na podobu těchto stránek...

Re: Re: Malé zamyšlení o věcech místních..., 06.03.2017 20:37, chorcheee(m), (O přírodě)
Ahoj Zdeno, mrzí mne, pokud jsem ke Tvému pocitu přispěl i já. Často jsem se tu dosti tvrdě vyjadřoval k tomu, jak si tyto stránky představuji. Přitom vím, že jsem zde profesně velmi mladý a asi mi rozhodování o podobě stránek, k jejichž vzniku jsem nikterak nepřispěl, nepřísluší. Určitě není nutné, aby ses "vytrácel" (podobně, jako to nebylo nutné u vlka - ale rozhodnul se), ale to samozřejmě záleží hlavně na tom, jak to cítíš Ty.
Určitě jsi pro tyto stránky hodně udělal a děláš. Tvých kvízů se v poslední době moc neúčastním a myslím, že jsem psal i proč. Dáváš většinou poměrně běžné druhy, však v záběrech, ze kterých je druhdy nejsem schopen poznat. To je samozřejmě slabina má, nikoli Tvá. Ale zase rozhoduje (jako o většině věcí v životě) pocit. Poznat houby, které dáváš, bych u sebe rád považoval za samozřejmost. Nepoznat je, mne naopak poněkud frustruje
. Ale skoro vždy si položky během kvízu nebo po jeho skončení důkladně prohlížím a snažím se nakoukat ten obdivuhodný vhled do různých pohledů, stádií, detailů, ve kterých jsi lepší, než já. Takže určitě Ti chci za mnohé poděkovat a věřím, že nás budeš obohacovat i nadále. Jirka.

Re: Re: Malé zamyšlení o věcech místních..., 06.03.2017 21:28, vevanek, (O přírodě)
To snad nemyslíš vážně, Zdeno 
Zrovna já patřím k Tvým žákům a jen Tobě mohu poděkovat za to, že jsi měl trpělivost mě korespondenčně učit. Že jsi mě svou kritikou posouval dál, aby i moje fotky byly koukatelné. A protože jsem Tvoje žákyně, mám i stejné vnímání přírody kolem sebe a pokud mám nějakou zajímavou fotku, mimo hub, tak ji dávám. Vždyť k tomu sekce "O přírodě" přímo vybízí.
A co páteční kvíz, ve kterém sice většinou plavu, ale snažím se
Kolik hub už jsem se naučila poznat, aniž bych je kdy našla.
Věřím, že nadále zůstaneš se svými žáky 

Re: Re: Malé zamyšlení o věcech místních..., 06.03.2017 23:29, tomaj, (O přírodě)
Mám na těchto stránkách ještě boty od sněhu ale sdílím pocity s Vevankem.
Vážím si lidí,kteří vědí a umí.Zavěsil jsem sem proto abych se něco přiučil.
Doufám,že od Tebe ještě pár fotografií uvidím a vyslechnu dobře míněné rady.