O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Dovolím si využít zimního útlumu stránek, 09.02.2017 15:59, Pavla, (Houby)

a dát příspěvek, za který mě někteří z Vás možná „zítra ráno v pět ke zdi postaví“. ;) A někteří možná i dřív.

Já toulavé boty nazouvám jen v sobotu, ani tu minulou tomu nebylo jinak. A protože vím, že jste tady parta soutěživá a hravá, zkusím dát zrovna jednu hádanku.

Schválně, kolik ještěrek je na obrázku? ;)

Re: Dovolím si využít zimního útlumu stránek, 10.02.2017 12:09, tapik, (Houby)

Ahoj, já vidím čtyři

Re: Dovolím si využít zimního útlumu stránek, 09.02.2017 15:59, Pavla, (Houby)

Mrzí mě, že jsem prošvihla Alešův kvíz (správné odpovědi bych sice nedala), ale na opravácích jsem v sobotu zapracovala, né, že né. To víte, my Vodnáři toho máme v únoru fakt hodně.

Bulvy jsem valila o 106, abych si ho dala do woka. Snad už ho příště poznám a určím správně. Dřevokaz rosolovitý.

Ale abych se pomalu dostala k dnešní pointě,

Re: Re: Dovolím si využít zimního útlumu stránek, 09.02.2017 17:51, alesjirsa(m), (Houby)

Penízovka sametonohá.

i když jsem fotila houby (zde klanolístky - to abych ušetřila práci Alešovi), v lese jsem tentokrát nebyla.

Re: Re: Dovolím si využít zimního útlumu stránek, 09.02.2017 17:51, alesjirsa(m), (Houby)

Krásné.

Re: Re: Dovolím si využít zimního útlumu stránek, 09.02.2017 23:54, Dano, (Houby)

Pavlo fajné! Klanolístky jsou krásné.

Ty „ostružiny“ v sousedství rážovky rumělkové jsou perfektní, říkala jsem si u svého prvonálezu, než jsem doma zjistila, že se jedná opravdu o její „perfektní“ formu. No co co? Pořád se učím. ;)

A teď konečně, kde jsem vlastně byla.

Pokud jsem neznala Vás a tyto stránky, chodila jsem jako ostatní normální lidé do ZOO pozorovat zvířata. Dneska mě spíš než Sus domesticus (k nepochopení všech) zaujme víc obyčejná kropilka. ;)

No a protože ještě nemám ani vnuky, ani vnučky, rozloučím se fotkou levharta cejlonského, u něhož si přimyslete třeba bublinu s textem: „Stránky www.ohoubach.cz? Znám! Ty prostě žeru!“

P.S. Ještěrek je pět. Z páté je vidět jen hlavička na pravé botě dole. Mějte fajn den.

Re: Re: Dovolím si využít zimního útlumu stránek, 09.02.2017 20:06, Milda, (Houby)

Jo, už jsem našel i tu pátou ještěrku. Na pravé botě na levou nohu.

Re: Re: Re: Dovolím si využít zimního útlumu stránek, 09.02.2017 20:24, Pavla, (Houby)

Jo, Mildo, to je přesně ona. A omluva moderátorům za opakovaný nehoubařský dřevoještěrkoidní vstup.

Re: Re: Re: Re: Dovolím si využít zimního útlumu stránek, 10.02.2017 10:39, Véna, (Houby)

Pěkné a šestá šikovná ještěrka jsi Ty.

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30