O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Když máme ty Vánoce, 22.12.2016 23:40, Pavla, (Houby)

dovolím si menší rekapitulaci a něco netradičního. Snad Vás tím moc neotrávím a zároveň nesnížím odbornost stránek. ;)

Re: Když máme ty Vánoce, 22.12.2016 23:40, Pavla, (Houby)

Chtěla bych tímto příspěvkem všem moc poděkovat

za vlídné zacházení a celoroční milou společnost.

Naučila jsem se tady spoustu věcí

a pořád se učím, (ten je pro Tebe, vlku), ;)

ale protože jsem nebyla tak hodná jako Zdeno a nedostanu od Ježíška nový foťák, jen skicuji. ;)

Konec srandiček. Přeji Vám všem (i těm jen nakukujícím) krásné radostné klidné Vánoce, bohatou nadílku pod stromečkem a šťastný vstup do r. 2017.

Mám to tady ráda, tož slunce v duši a houby v koši.

Re: Re: Když máme ty Vánoce, 23.12.2016 01:12, Včelda, (Houby)

"Nepotěšil jste mě a ani já vás nepotěším" kouzelně svého času zahlaholil František Kovářík ve filmu Marečku, podejte mi pero a svým způsobem bych ho mohl parafrázovat. Ale ne, nebude to tak kruté, jen bych Pavlo měl malou výtku. Kdyby ty houby, takhle do komiksového stylu, fakt někdo vážně ručně překreslil, asi bych byl naprosto v klidu. K těmto jakože skvělým a úžasným programům mám ovšem poněkud odpor. Ony sice daný efekt svým způsobem imitují, ale ve své podstatě bohužel naprosto otřesně. Nicméně nepopírám, že to jistým jedincům může připadat dobré, každý jsme nějaký...
Takhle by to mohlo celé skončit, ale příliš drsně a tvrdě, a to nechci. Pavlu a její story doprovázejíci fotky mám rád. Takže se chci jen zeptat - Pavlo, myslíš, že takto upravených fotek je zde potřeba tolik najednou a vážně se Ti líbí? Kupříkladu křemenáč a voskovičky mi přijdou ještě v pohodě, ale ten zbytek... A tím nijak nepopírám, že celý příspěvek byl takto míněn a záměrně prezentován a respektuji ho. Jen mě zajímá, jestli tyhle fotky vážně někdo považuje za hezké.

Re: Re: Re: Když máme ty Vánoce, 23.12.2016 05:57, MACEK, (Houby)

V případě adventu a nadcházejících svátků, celoročního pozitivního snažení Pavly, jednoznačně dávám přednost obsahu před formou. Pavlo dík

Re: Re: Re: Re: Když máme ty Vánoce, 23.12.2016 08:41, soucekp, (Houby)

Mně se to líbí . Díky za zajímavé příspěvky, které mají příběh!!

Re: Re: Když máme ty Vánoce, 23.12.2016 10:53, Milda, (Houby)

Pavlo, mě se tvůj příspěvek taky líbí. Nenech si zkazit Vánoce. Tady na těch stránkách se každý snaží hodnotit fotografie druhého a určovat, které sem patří a které ne. Ale tyto stránky podle zaměření by měly být: "O houbách, houbaření, houbařích a přírodě obecně." No a to podle mě bylo.

Re: Re: Když máme ty Vánoce, 23.12.2016 12:29, basset(m), (Houby)

Souhlasím se všemi, kterým se to líbí

Re: Re: Když máme ty Vánoce, 23.12.2016 13:18, Patrik(m), (Houby)

Zajímavé... málo detailů, ale přesto lze poznat, co tam je vyobrazeno... Je to vlastní kresba nebo přes PC?

Re: Když máme ty Vánoce, 23.12.2016 13:33, MirekK, (Houby)

Pavlo,jen tak dal.Je to pekny.

Re: Re: Když máme ty Vánoce, 23.12.2016 14:50, Včelda, (Houby)

dobrá dobrá, zjevně se to líbit může, tak už mlčím.

Re: Re: Re: Když máme ty Vánoce, 23.12.2016 15:46, Pavla, (Houby)

Stromeček plave ve vaně, kapr je nazdobený, bramborový salát zabalený, dárečky dochucené, poslední chvilka mrknout na net, prosvištět Zdenův vánoční blog a Vánoce můžou začít.

Jinak všem děkuji za reakce a Včeldo, Tobě spešl slibuji, že už to víckrát neudělám. Ledažeee ... fantazie pracuje naplno a představuji si v živých komiksových barvách vyvedeného masečníka.

(Patriku, počítačově.)

Ještě jednou krásné Vánoce všem a na „viděnou“ v r. 2017.

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30