Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Re: Dnes jsem čistil další cesty, 22.11.2016 18:21, alesjirsa(m), (Houby)
... hnízdovitá.

Re: Re: Dnes jsem čistil další cesty, 22.11.2016 18:21, alesjirsa(m), (Houby)
Pýchavka hruškovitá.
Re: Re: Dnes jsem čistil další cesty, 22.11.2016 18:21, alesjirsa(m), (Houby)
... parohatých.

Re: Re: Re: Dnes jsem čistil další cesty, 22.11.2016 19:54, petras, (Houby)
Vážně jsem to moc neupravoval,dnes mi lezly z foťáku nějaké moc syté barvy,nastavení je pořád stejné.Co je jiné je změna ovladačů,Windousáci to změnili k horšímu a já se s tím nemůžu domluvit.Chybí tam červená-zelená,kontrast,jas,nevím co blbli.

Re: Re: Re: Re: Dnes jsem čistil další cesty, 22.11.2016 21:17, karelzbrd(m), (Houby)
proč to děláš ve vidlích (windows)? To je zbytečná devalvace fotky... Asi to rovnou likviduje fotku, pokud ji do toho natáhneš z foťáku. Ulož originál z karty mimo jakýkoliv podobný software. Pak to upravuj třeba v Zoneru, Fotošopu...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnes jsem čistil další cesty, 22.11.2016 22:02, karelzbrd(m), (Houby)
tak systém, v Tvém případě jako u většiny nás uživatelů je windows, ale otázka je, co to dělá s fotkou. Já stahuji fotky přes Zoner. Ty píšeš, že upravuješ fotky ve windows. Máš tam nastavený nějaký jejich program pro úpravu fotek? Když je tam rovnou nasypeš z karty, v tom může být problém - dle nastavení toho programu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnes jsem čistil další cesty, 22.11.2016 22:08, karelzbrd(m), (Houby)
stáhni si zadara zkušební verzi zoneru a zkus to v tom dělat.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnes jsem čistil další cesty, 22.11.2016 22:47, petras, (Houby)
To už jsem měl taky,ale nedokázal jsem z toho dostat upravenou fotku.Když to stáhnu,uloží se to do složky - fotky.Pak si otevřu program FastStone Image Viewer a tam zmenším,doostřím,můžu tam upravit i další parametry,ale ořez,barvy světlo kontrast jsem dělal hned v tom programu fotky.Byly tam takové kruhové ovladače a daly se rychle vybalancovat všechny potřebné věci,paráda bylo stažení světel,prakticky jsem neměl na fotkách přepaly.No a oni to změnili a už se to tam nedá dělat,některé úpravy úplně chybí,tak zas musím něco vymyslet.
Konečné zmenšení dělám v RIOTu