Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Re: Re: Re: Re: Lese, lese, 29.10.2016 23:11, chorcheee(m), (Houby)
Ježiš, to by mohla být tak hezká fotka, kdyby se s ní trošku kompozičně vyhrálo...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lese, lese, 30.10.2016 00:21, chorcheee(m), (Houby)
No jak myslíš. Já to říkám stále (a u některých tím sklízím sympatie) - myslím, že sem má cenu dávat hodně zajímavé fotografie nebo nevšední houby. Proto sem sebekriticky dávám čímdál méně fotografií.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lese, lese, 30.10.2016 00:55, Pavla, (Houby)
Já se taky snažím krotit, fakt! Tvoji nedávnou poznámku o balastu jsem vztáhla i na sebe, nemysli si. Jenže s takovou bych se mohla se stránkami a s Vámi všemi tady rovnou rozloučit. Nejsem ani mykolog, ani fotograf, navíc nemám ambice se ani prvním či druhým stát. Mám JEN ráda přírodu a houby. No a kde už dávat fotky muchomůrky červené, když ne na stránky O houbách? Já vím, že to myslíš dobře, ale ... nevím, nevím.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lese, lese, 30.10.2016 01:05, chorcheee(m), (Houby)
Vy taky všichni chodíte spát tak pozdě...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lese, lese, 30.10.2016 04:11, MACEK, (Houby)
Pavlo hezky jsi to vystihla, nějak tak to pociťuji i já. Nenech se otrávit a věřím, že jsi se dávno zbavila iluze, že Všichni budou s Tvým názorem/fotoprojevem/ souhlasit. Některé vyjádření jedinců na těchto stránkách dávno překročila hranice lidí mající pozitivní vztah k přírodě. Těmto jedinců bych doporučoval realizovat se např. v politické sféře, pro kterou je vlastní tento způsob jednání.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lese, lese, 30.10.2016 12:51, chorcheee(m), (Houby)
Jen počkejte! Až budu despotickým diktátorským prezidentem, jehož zhůvěřilost překoná i jezevce z Vysočiny, budete litovat, že jsem nezůstal u hub
.
Ne, ale vážně, nevidím nic špatného na tom, když napíšu, že nějaká fotka je podle mne špatná (nebo ještě hůřeji jen odfláknutá) a nebo upozorním na chybné určení. Myslím, že tím přispívám ke kvalitě těchto stránek více než ti, kteří dávají jen fotky a poplácávají se po ramenou.
Druhou stranou mince je, že sám kritiku špatně nesu, a že zbytečně lidi urážím a ponižuji. To bych měl na sobě změnit, uznávám.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lese, lese, 30.10.2016 17:50, chorcheee(m), (Houby)
A jo, občas něco přidám...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lese, lese, 31.10.2016 08:12, Hanýžka(m), (Houby)
Fotky kritizovat je dobré k posunu účastníků k lepšímu, ale citlivě a laskavě (nebo raději vůbec, protože prudu si k srdci skoro nikdo nebere). Pokud chcete rozebírat fotky, není na to snad samostatná sekce o fotografování? V sekci o houbách to působí dost prudivým dojmem, dost mě to odrazuje sem vůbec nějaké fotky dávat.