O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

když je bída s příspěvky, 13.10.2016 20:44, karelzbrd(m), (O přírodě)

tak přispěji podzimními motivy

Re: když je bída s příspěvky, 13.10.2016 20:44, karelzbrd(m), (O přírodě)

bučiny nebo alespoň smíšený les, to je to pravé místo na podzimní fotografování.

Re: Re: když je bída s příspěvky, 13.10.2016 22:01, chorcheee(m), (O přírodě)

"Sunflecks" .

Re: když je bída s příspěvky, 13.10.2016 20:44, karelzbrd(m), (O přírodě)

já se ocitnout někde v Kanadě okolo řek, kde rostou osiky a ve svazích javory, tak asi nepřežiju ten pohled na zlaté osiky, červené javory a temné jehličnany.To je až kýčovitě nádherné... No, nemáme to tadyzajímější, když se za podobnými motivy musíme pachtit, hledat je, hlídat je a pak zjistíme, že když se to zabarvilo a máme čas, vítr ty barevný listy sundal?

Re: Re: když je bída s příspěvky, 13.10.2016 21:22, vevanek, (O přírodě)

Moc hezké To jsou tvoje milované Brdy?

Re: Re: Re: když je bída s příspěvky, 13.10.2016 21:42, karelzbrd(m), (O přírodě)

jasně.

Re: Re: když je bída s příspěvky, 13.10.2016 21:23, Yohaness(m), (O přírodě)

To je prostě krása.

Re: Re: když je bída s příspěvky, 13.10.2016 21:33, Lawnmower, (O přírodě)

Jako, jo, ..., ale na můj vkus opravdu hodně doostřený v PC a stíny nepřirozeně vytažený. Ber mě s rezervou karlezbrd.

Re: Re: Re: když je bída s příspěvky, 13.10.2016 21:47, karelzbrd(m), (O přírodě)

beru, ale sebe taky, nemám patent na hezký fotky, ale máš postřeh, oproti letité praxi jsem přidal doostření a to je asi ten průser. To udělá harakiri i v kontrastu a tím pádem i ve stínech. Přijde mi, že ten originál je lepší, než co tady na webu po té kompresi vyleze.

Re: Re: Re: Re: když je bída s příspěvky, 13.10.2016 23:05, petras, (O přírodě)

Zrovna jsem přemýšlel,co je na těch fotkách jiného.Zítra jede na místa,kde jsem ještě nikdy nebyl v lese,na Příčnou nad Zlatými Horami.Budu tam makat,ale vercajk beru sebou,tak jestli nebude moc pršet,tak snad něco nafotím.Odpoledne se krásně válely mlhy nad kopci.

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30