O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

já nikam nevyrazil ani teď, ani o víkendu, 04.10.2016 20:21, karelzbrd(m), (O přírodě)

nebyl čas a jsem nachlazený. A doufám, že aspoň v neděli se už do lesa dostanu, protože jsou volby a z důvodu mého povolání bude víkend hektický. Ale vzhledem k tomu, že před domem rostou už několik dní kozáci, což je vždycky znamení, že se podhoubí probralo, doufám, že něco najdu. Těším se na podzimní sběr hnědáků a sameťáků. V tuto dobu jsou také nejhezčí, nejfotogeničtější a nejzdravější smrkáči. Já vím, zbožné přání, ale uvidíme...

Re: já nikam nevyrazil ani teď, ani o víkendu, 04.10.2016 20:22, karelzbrd(m), (O přírodě)

a pak poslední týden v říjnu a první v listopadu mám naplánovanou dovolenou - takovou tu opravdu rekreačně-fotograficko-lesní na podobné momentky z chrámoví lesa:

Re: Re: já nikam nevyrazil ani teď, ani o víkendu, 04.10.2016 20:24, Lawnmower, (O přírodě)

To je hodně dobrá fotka.

Re: Re: Re: já nikam nevyrazil ani teď, ani o víkendu, 04.10.2016 20:34, karelzbrd(m), (O přírodě)

díky, podobných průsvitů vidíš dost, tenhle byl výjimečně silný a jsem rád, že jsem ten den hledal něco podobného podle momentálního počasí a vydedukoval si dle polohy, kde by to mohlo klapnout. Když sem to našel a viděl, spadla mi, podobně jako mému strýci, čelist. Bylo to fakt silné, ale to pochopí jen ten, kdo je naladěn podobně jako já - což je tady přes přírodní divy podobných týpků asi hafo...

Re: Re: Re: já nikam nevyrazil ani teď, ani o víkendu, 04.10.2016 22:01, Zdeno(m), (O přírodě)

Karlův standard...

Re: Re: já nikam nevyrazil ani teď, ani o víkendu, 04.10.2016 20:40, gazela(m), (O přírodě)

Krásné..

Re: Re: já nikam nevyrazil ani teď, ani o víkendu, 04.10.2016 20:43, vevanek, (O přírodě)

To je úžasná fotka

Re: Re: já nikam nevyrazil ani teď, ani o víkendu, 04.10.2016 21:37, Kraken(m), (O přírodě)

Nadarmo se neříká, že les je chrám přírody...

Re: Re: já nikam nevyrazil ani teď, ani o víkendu, 04.10.2016 22:14, Yohaness(m), (O přírodě)

Dobře...

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30