Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Re: Akce Sněžník..., 25.09.2016 21:14, chorcheee(m), (Houby)
No a mě nepozvete?! Nikdo mě nemá rád
.

Re: Re: Re: Akce Sněžník..., 25.09.2016 21:40, chorcheee(m), (Houby)
.

Re: Akce Sněžník..., 25.09.2016 21:34, TondazKralup(m), (Houby)
Zdravím,já tedy přidám společné foto z této akce.Ta fotka je hrozná,berte to jako reportážní foto.Tímto se omlouvám dámám za rozmazaný meka up/nevím,jak se to píše
/taky změnu vizáže,neplastická prsa atd.Pánům se omlouvám za přepaly na pleších a vůbec.Lidi prostě fotit neumím a na víc udržte takovou bandu pohromadě v nějaké rozumné pozici na ostrém světle.Za tu uřízlou nohu se tedy sám sobě omlouvat nebudu
.Jinak pohoda, jsem rád že mi alespoň jedna houbařská akce letos vyšla.Houby jako takové smozřejmě nic moc,ale to jsme všichni čekali.Šlo tam hlavně o to potkat se s přáteli,poplkat,zabékat si a prostě pohoupat se na stejné vlně.To se myslím podařilo,tak že organizátorům velký dík za tuto akci.Že hub moc nebylo to neberte jako otázku osobní prestiže,rozmarům počasí prostě neporučíš.I tak bylo celkem dost druhů,já osobně to čekal horší vzhledem momentálnímu vývojí počasí.

Re: Re: Akce Sněžník..., 26.09.2016 17:13, Hanýžka(m), (Houby)
Vypadá to na pěknou akci a houby koukám také nechyběly.

Re: Akce Sněžník..., 25.09.2016 21:39, TondazKralup(m), (Houby)
jo,abych si alepoň trochu napravil fotografickou reputaci,tak přidám fotku jednoho hmyzáka...

Re: Re: Re: Akce Sněžník..., 25.09.2016 22:04, TondazKralup(m), (Houby)
...mistra

Re: Re: Re: Akce Sněžník..., 26.09.2016 15:59, TondazKralup(m), (Houby)
Zdeno,koukám na tu fotku a pořád mi nedá spát poměrně dobrá kvalita.Nejde tam o zobrazený objekt zájmu
,ale na to že to bylo focený z ruky a asi tak na 12m a ještě k tomu v protisvětle tak mi to není jasný.Vím,že jsi měl v ruce nějaký běžný kompaktík.To musí mít nějakou dobrou čočku a zoom a nebo je to tak velký výřez?To by ta kvalita byla ale asi o dost horší.Skrytá reklama je vidět docela dobře
a dokonce se dá dobře rozeznat i ta vážka.Pravděpodobně to bude kombinace toho všeho ne?

Re: Akce Sněžník..., 25.09.2016 21:41, TondazKralup(m), (Houby)