O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

na hřibovitou houbu nenarazím, 25.09.2016 11:09, Lawnmower, (Houby)

outkovka pestrá

Re: na hřibovitou houbu nenarazím, 25.09.2016 11:31, chorcheee(m), (Houby)

No, to je fotka přesně pro mne! . Marná sláva, pokrokovost a kreativitu málokdo ocení. Ve fotografii i jinde. Znám to dobře na vlastní kůži (ano, zase jsem se sám pochválil i politoval současně ).

Vezměte si takovou (vážnou) hudbu. Když skladatel fakt vybočí ze zajetých kolejí (a další generace třeba docení) - pro soudobou generaci je to v 99,9% vrzanice, která se nedá poslouchat.

Re: Re: na hřibovitou houbu nenarazím, 25.09.2016 11:49, Lawnmower, (Houby)

Chorcheee -> Myslel jsem si že se Ti zrovna tahle fotka může líbit.
Jen bych Tě chtěl požádat, abys tu chválu dávkoval pozvolna, abych moc nezpych..., legrace .
Jinak ještě poznámku: tady je to z foceno z nadhledu, takže ta "out of focus" neostrost se samosebou nemůže tak projevit, jako když jdu s aparátem do polohy očí brouka. To Ty ale víš.

Re: Re: na hřibovitou houbu nenarazím, 25.09.2016 12:04, Lawnmower, (Houby)

Jo a ještě jsem tady použil CPL filtr, ale právě k opačnému efektu, než se používá běžně, tedy jsem vlastně zvýraznil odlesk, abych zachytil ten semiš na povrchu. Je to vidět na černých částech plodnice.

Re: Re: na hřibovitou houbu nenarazím, 25.09.2016 12:32, Tori(m), (Houby)

To je nepřesné přirovnání. Fotka je vytvořena jednou, zatímco psaná hudba dvakrát (jednou od skladatele, podruhé od interpreta, přičemž dobrý interpret může i shit zahrát zajímavě a špatný naopak může i z dobré skladby udělat nesmyslný hluk).

Re: na hřibovitou houbu nenarazím, 25.09.2016 15:08, petras, (Houby)

Marně hledám kousek neostrého popředí

Re: Re: na hřibovitou houbu nenarazím, 25.09.2016 16:06, chorcheee(m), (Houby)

Tori, moc nesouhlasím, ale už nebudu rozmazávat. Myslím, že můj příměr prostě sedí.

Re: Re: Re: na hřibovitou houbu nenarazím, 25.09.2016 17:26, Zdeno(m), (Houby)

Jako ostatně vše, k čemu se Chuck Norris vyjádří...

Re: Re: na hřibovitou houbu nenarazím, 25.09.2016 17:56, Lawnmower, (Houby)

Petras -> No jo no, každá fotka se holt nepovede .

Re: na hřibovitou houbu nenarazím, 25.09.2016 11:10, Lawnmower, (Houby)

bělochoroš

Re: Re: na hřibovitou houbu nenarazím, 25.09.2016 17:26, Zdeno(m), (Houby)

...pýchavkovitý...

Re: Re: Re: na hřibovitou houbu nenarazím, 25.09.2016 17:28, Zdeno(m), (Houby)

Vankúšik je vankúšik...(Což je sice tautologický výrok, ale Pavla ví své, nicht wahr...).

Re: Re: Re: na hřibovitou houbu nenarazím, 25.09.2016 17:51, Lawnmower, (Houby)

Jo myslel jsem si, dík za potvrzení Zdeno. Jestlipak dešťová nadílka (50 l/m²) už přinesla úrodu hub? Ještě asi brzy, co?

Re: Re: Re: Re: na hřibovitou houbu nenarazím, 25.09.2016 18:08, Zdeno(m), (Houby)

Právě se vracím z Děčínska, kde napršelo ještě více...Identifikovali jsme na devadesát druhů, k snědku ovšem nic moc, trpělivost, mělo by to přijít...

Re: Re: Re: Re: Re: na hřibovitou houbu nenarazím, 25.09.2016 18:15, Lawnmower, (Houby)

Nezbejvá než závidět, u nás spadlo "velký kulový", podle toho to taky v lese vypadá.

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30