O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Včelda (m) ?, 24.09.2016 00:59, chorcheee(m), (Houby)

Dobré ráno,

jen ještě takový návrh. Nechceme udělat Včeldu moderátorem? Já vím, že je tu (m) už moc, ale to je problém mrtvých duší. Spousta (m) je nečinných v tom, v čem by mohli aktivní být (myslím hlavně Atlas).

Včelda je asi fakt dobrý a mohl by nám třeba s lecčíms pomoct. Vím, že působil u robiho na houbareni, ale poslední dobou tam není téměř aktivní (naposledy své fotografie, pokud dobře koukám, dával v 4/2016).

Možná se s robim také rozhádal, protože na robiho - jak to tak ze všech stran slyším a čtu - asi sedí výrok z filmu 2Landa - Tacho: "Země je kulatá, nebe je modrý a Weber je kokot". Samozřejmě po změně toho jména .

Ale to asi není tak důležité, jak to bylo. Jen já jsem zvědavý jak stará Waitingrová .

Tak co na to říkáte?

[Povlak/choroš, který mi podle fotografie neurčila ani velká Lucie Zíbarová. Rostl na odkorněném smrku hned za plotem směrem z Boubínského pralesa. Pomůže mi někdo určit?]

Re: Včelda (m) ?, 24.09.2016 01:32, Včelda, (Houby)

děkuji Jirko za důvěru, ale jak už jsem se vyjádřil dřív, nechápu proč je tady tak moc moderátorů. Čili opravdu nevím proč bych měl jejich řady ještě rozšiřovat....

Re: Včelda (m) ?, 24.09.2016 01:39, Tori(m), (Houby)

Ty jsi ale žertéř, Lucka nechce podle fotky střílet od boku a my to máme určit, jo? :D

Re: Včelda (m) ?, 24.09.2016 21:32, alesjirsa(m), (Houby)

Nezkoušel jsi, jestli nemění barvu po otlačení ? Sice na pórnatici krvavějící se mi nezdají ty póry, ale co kdyby ...

Re: Re: Včelda (m) ?, 25.09.2016 11:37, chorcheee(m), (Houby)

Tori: Přeesně! Potřebuji někoho, kdo umí povlaky/choroše a nebojí se střílet. Ale zde to byl jen takový suplement, abych přidal také houbu. Hlavním cílem mého příspěvku bylo navrhnout Včeldu na moderátora (a von blbec nechce ).

Aleš: Nene, barvu téměř nemění. Mám v ledničce, dokonce jsem se i roztlak tenké vrsty rourek pokoušel mikroskopovat, ale Lucka psala, že na těch mikrofotografiích nevidí nic, co by ji navedlo k určení. Ještě to moc neumím...

Re: Re: Re: Včelda (m) ?, 25.09.2016 21:17, alesjirsa(m), (Houby)

Vždyť já to také ještě s těmi choroši neumím ...

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30