Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Re: Avizo nekvízu..., 22.09.2016 19:28, chorcheee(m), (Kvízy)
Jaké soutěže? Já bych také rád poslal nějaké fotografie do nějaké soutěže...

Re: Re: Re: Avizo nekvízu..., 22.09.2016 20:23, chorcheee(m), (Kvízy)
Aha. Ono těch fotografických mykosoutěží většinou souběžně u nás (a natož ve světě) probíhá víc. Ale mě se to nechce hledat. Jako správnému narcisovi by se mi líbilo, aby mi vyhlašovatelé soutěží sami psali: "Pane doktore Kubásku, víme, že jste výborný fotograf hub. Nechtěl byste nám do soutěže poslat nějaké snímky?"
.

Re: Re: Re: Re: Re: Avizo nekvízu..., 22.09.2016 20:44, chorcheee(m), (Kvízy)
Obávám se, že je to jen vrozená shoda okolností, že jsem stejný kokot, jako návštěvníci toho sousedního webu. Učit se od nich nemusím
.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avizo nekvízu..., 22.09.2016 20:53, chorcheee(m), (Kvízy)
Já dávám spíše do Atlasu, protože tam skoro nikdo nechodí a tak se nemusím potýkat s kritikou
. Jen občas Patrik a basset mi napíší soukromou zprávu
.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avizo nekvízu..., 22.09.2016 21:01, chorcheee(m), (Kvízy)
Ten basset mne opravdu nemá rád
. A to se k němu poslední dobou, doufám, chovám velmi vstřícně. Navíc přitom věřím, že to není jen nějaký kalkul. Že opravdu uznávám, že jsem se v minulosti choval mnohokrát jako blbec a snažím se být konstruktivnější (však nikoli stádnější - vždy budu říkat a psát, co si myslím).

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avizo nekvízu..., 22.09.2016 21:13, chorcheee(m), (Kvízy)
.
No, kyjanku Z. bych samozřejmě rád přidal, ale já ji ještě nepotkal. Vůbec je zajímavé, že v Atlasu jsou u některých druhů mrtě fotografií a u některých skoro žádné. Někdy je to o vzácnosti/běžnosti, ale ne vždy. Často se prostě jen některé druhy moc nefotí...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avizo nekvízu..., 22.09.2016 21:25, chorcheee(m), (Kvízy)
Jo takhle, promiň, jsem blbej (nebo nalitej
). Kdys je dával?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avizo nekvízu..., 22.09.2016 21:53, chorcheee(m), (Kvízy)
Petrasi, Ty mi tedy dáváš zabrat! Musel jsem projít do minulosti 18 stran diskuse, abych založi 3 Tvé fotografie kyjanky do Atlasu. Když mi napíšeš 3.-4. stránka ve Tvé složce, neumím z toho poznat datum (dá se to? Tori?). Ale jsou tam! Myslím, že máš pěkné fotografie kyjanky Z.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avizo nekvízu..., 22.09.2016 22:36, chorcheee(m), (Kvízy)
Díky Josko! Příště využiji (tam je fakt datum, to jsou vymoženosti! Jak by řekla maminka
)