Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Re: Re: Tři dny na regeneraci nestačí, 20.09.2016 22:09, alesjirsa(m), (Houby)
Asi ano.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tři dny na regeneraci nestačí, 21.09.2016 16:42, Joska(m), (Houby)
Tak už jsme Ti se Zdenem doporučovali IrfanView. Je i v češtině a má RIOT v sobě zabudovaný. Navíc, když se s ním časem naučíš dělat, dají se s ním dělat i hromadné úpravy - úprava velikosti, rozměrů a pod. Vybereš si třeba stovku fotek, dáš maximální velikost 300kB, rozměry 1024x768 (menší rozměry nezvětšovat), odklikneš a pak si jen chvíli počkáš na výsledek. Jak prosté, milý Watsone! 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tři dny na regeneraci nestačí, 21.09.2016 16:54, petras, (Houby)
Díky všem za pomoc,ty W desítky jsou jiné,než linux,chvíli mi to bude trvat,než se to naučím.Irfan jsem měl stažený už dvakrát,ale nepodařilo se mi s tím spojit češtinu,tak jsem ho zase smázl,mám podruhé Zoner a ještě jeden program,co už byl nahraný.V linuxu jsem měl Gimp,tam to bylo jednoduché,ale v desítkách funguje jinak,tak jsem ho taky vymazal.Nemá mi to kdo ukázat,tak to chvíli trvá,než se tím prokoušu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tři dny na regeneraci nestačí, 21.09.2016 17:22, petras, (Houby)
Bohužel,Linux je už minulost,po týdnu,co jsem koupil nový počítač,noťas odmítl spolupráci.Při nahrávání fotek oznámil,že už jich víc nechce.Stačilo pár starých umazat a jel dál.Tentokrát tvrdí,že je nějaká chyba s baterií a odmítá spolupracovat.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tři dny na regeneraci nestačí, 21.09.2016 18:37, petras, (Houby)
Baterkou to nebude,to si jen tak ta potvora vymýšlí.
Urazila se,že jsem koupil nový počítač.
To samé udělal starý stolní počítač,když jsem kupoval ten noťas,v den doručení přestal fungovat.Dělají to naschvál.Musím to někam zanést,aby trochu umazali a on zase pojede.