O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Avizo dnešního kvízu..., 16.09.2016 19:42, Zdeno(m), (Kvízy)

Když pročítám vzrušené (a na moje gusto občas trochu žabomyší...) diskuze o charakteru a stylu těchto stránek, s nadhledem se pousměji a v duchu si říkám: kde jste všichni, když poctivě pět let připravuji každý pátek něco, co by mělo přispívat k renomé těchto stránek. Pak mne také trochu překvapuje, že vzdor kontroverznosti sousedů se zdá, že návštěvnost je tam pořád dost vysoká (soudím, že významně vyšší, než zde...), zažil jsem tam ovšem velmi dobré časy, kdy kvízistů bylo neúrekom a sotva jsem stačil reagovat na tipy...No, tak se dnes ukažte, jsem docela mírný jak větřík před deštěm...

Re: Avizo dnešního kvízu..., 16.09.2016 19:48, chorcheee(m), (Kvízy)

Zdeno, já myslím, že by bylo efektní a správné, dnes kvíz protestně nedat

Re: Re: Avizo dnešního kvízu..., 16.09.2016 19:51, basset(m), (Kvízy)

Jasně, budeme se bavit blbejma kecama

Re: Re: Avizo dnešního kvízu..., 16.09.2016 19:53, chorcheee(m), (Kvízy)

A u sousedů myslíš nahouby.cz? Ty stránky jsem otevřel asi 4x a nevím, zda to byla náhoda, ale vždy se tam psaly sarkastické a rádobyvtipné sračky o V. Burle a několik imaginárních "Burleů" a možná i ten správný Burle na to různě pobouřeně a různě stupidně reagovali. Pár minut jsem se tomu dokázal smát, ale pak jsem musel zavřít, protože jinak bych z toho dostal schízu. Netvrdím ale, že ty stránky tak vypadaly vždy (protože to nevím).

Takže ať si tam mají návšťěvnost třeba jako když se vystavují korunovační klenoty, já na ně peču... .

Re: Re: Re: Avizo dnešního kvízu..., 16.09.2016 20:04, Zdeno(m), (Kvízy)

Pojmi tu analýzu nahouby.cz jako výzkumný úkol s grantem...

Re: Re: Avizo dnešního kvízu..., 16.09.2016 20:00, Zdeno(m), (Kvízy)

Jó a vlk hned pošle další hady a oříšky...

Re: Re: Avizo dnešního kvízu..., 16.09.2016 20:46, Zdeno(m), (Kvízy)

Nevím, proti čemu a komu by ten protest směřoval...Efektní by to snad mohlo být pro moje ego, ale efektivní už moc ne...A na protesty je mnohem účinnější kvalifikovaná kostruktivní kritika a nezpochybnitelné důkazy...

Re: Avizo dnešního kvízu..., 16.09.2016 20:16, Forrest Run(m), (Kvízy)

To je aktuální fotka, prosím?
Jinak jsem dnes odpoledne zajel připravovat kousek za Prahu nedělní zavařování 50-70kg lišek...a čížeto auto vedle mně, když se tahám s bednama sklenic a víček a octa a cukru a DEKO, nepřizastaví?
No Fafákovo, an vítězoslavně mávaje košíkem nádhernejch čerstvejch pravejch hříbků...přiznám se, že jsem chviličku zpytoval svědomí, jestli jsem před tím nepožil něco ilegálního....Fafíno je prostě bravurní Hříbkolovec, srdečná gratulka, po týhle vlně veder věc obdivuhodná a o to více jsme v naději, až klesnou teploty a trošku sprchne, to bude MykoFičák!:-)

Re: Re: Avizo dnešního kvízu..., 16.09.2016 20:27, basset(m), (Kvízy)

.. a kůže z lišek vyděláváš jak ?

Re: Re: Re: Avizo dnešního kvízu..., 16.09.2016 20:31, petras, (Kvízy)

Re: Re: Re: Avizo dnešního kvízu..., 17.09.2016 04:34, Forrest Run(m), (Kvízy)

Kykyryký!!!
Kykyryký!!, ozvalo se ze křoví....
... jde kolem liška a říká si: "Kohoutka bych si dala!" I vtrhne do křoví. V křoví divný šum a za chvíli se vynoří vlk.
"Kdybych neznal cizí řeči, ani bych si nevrznul!"

Re: Re: Re: Re: Avizo dnešního kvízu..., 17.09.2016 08:05, chorcheee(m), (Kvízy)

, ano kategorie vtipy nám tu chybí. To amatérský mykolog Jiří Laštůvka - Kudláček dává na xichtovník každý den aspoň jeden. Přestože jsou většinou prvoplánovité a sexuální, kolik má lajků!

Re: Re: Re: Re: Re: Avizo dnešního kvízu..., 17.09.2016 16:19, Tori(m), (Kvízy)

Na nahubách u Slováků je na to extra diskusní vlákno "Dnes som počul dobrý vtip" (nebo tak nějak), tam taky chodíš, ne?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avizo dnešního kvízu..., 17.09.2016 18:03, chorcheee(m), (Kvízy)

Občas. Ale toto vlákno jsem ještě neobjevil...

Re: Re: Avizo dnešního kvízu..., 16.09.2016 20:50, Zdeno(m), (Kvízy)

Jo, na tuhle rétoriku odvedle nedočkavě čekají...DEKO? Sancta simplicitas, když existuje neporazitelný nálev mnohonásobného Mistra hub v octu, Jardy Burdy, při jehož tvorbě jsem se trochu taky ochomýtal poblíž...

Re: Re: Re: Avizo dnešního kvízu..., 17.09.2016 04:37, Forrest Run(m), (Kvízy)

Myslíš jako Svatá Prostato, Zede!?
A je ten vítězný superrecept někde na netu, nebo máš ho někde sepsanej, že bych Tě o něj tedy zdvořile požádal, Náčelníku?
Předem děkuju překvapeně!

Re: Re: Avizo dnešního kvízu..., 16.09.2016 21:00, Zdeno(m), (Kvízy)

Čižeto si píšu k perlám...

Re: Re: Re: Avizo dnešního kvízu..., 16.09.2016 21:44, Tori(m), (Kvízy)

Čížeto, s dlouhým, lebo čižeto by bylo celkom z iného kraja a nie až také gramatické čudo.

Re: Re: Re: Re: Avizo dnešního kvízu..., 16.09.2016 21:52, Zdeno(m), (Kvízy)

Vďaka, naozaj, dlhé...Našinec se pořád učí. V mysli mi utkvěla věta mojho spolužiaka na VŠJŽ Bratislava, ktorý filosofoval nad jakousí rovnicí a rozpačito vravel: čiže to máme...

Re: Re: Avizo dnešního kvízu..., 16.09.2016 21:03, Zdeno(m), (Kvízy)

Ne, ty stročky jsou ze superroku 2010, kdy to v lese v říjnu vypadalo, že tam asfaltéři vylili celou várku směsi...

Re: Re: Re: Avizo dnešního kvízu..., 17.09.2016 04:54, Forrest Run(m), (Kvízy)

Díkec!

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30