Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Návrh na povýšení..., 30.08.2016 19:21, Zdeno(m), (O fotografování)
Dovoluji si navrhnout dva kvalitní přispívatele na status moderátora, vzhledem k jejich přínosu pro stránky...Stává se mi, že mne jako češtinářského puristu oslovují osobnosti, které nemají možnost ani opravit své překlepy..Bery a machaon...Měli bychom průběžně monitorovat aktuální situaci a udržovat kvalitu a úroveň...

Re: Návrh na povýšení..., 30.08.2016 21:14, Včelda, (O fotografování)
Nechci do tohohle moc kecat,ale z těch pravidelnějsich přispěvatelů je už skoro jednodušší vyjmenovat nemoderátory než naopak...

Re: Re: Návrh na povýšení..., 30.08.2016 21:24, Tori(m), (O fotografování)
Alternativně by šlo 1) změnit oprávnění běžných uživatelů, aby mohli upravovat co třeba, nebo 2) přidat mezistupeň pod moderátora s jen některými oprávněními navíc (kam bych asi taky spíš patřila, keďže do atlasu přidávám velmi mizivě). Ale to by musel řešit admin systémově.

Re: Re: Návrh na povýšení..., 31.08.2016 22:10, Zdeno(m), (O fotografování)
Ju, nevidíš v tom logiku? Moderátor by měl být v častém kontaktu, měl by komunikovat, přispívat a mít schopnost dávat...To snad všicí přispívající nesplňují. Tudíž, je to dle mne vcelku dobře nastavené...Problémem jsou snad ti, kteří už nespolupracují a přesto jsou vedeni coby jacísi "poddůstojníci", nicméně snad jim jejich hodnost odebírat nebudeme, ale ti, kteří jsou agilní, užiteční a "v laufu", by tohle postavení mít postupně měli...Spíše mám dojem, že někteří po pár stovkách příspěvků mají pocit nedocenění...

Re: Re: Re: Návrh na povýšení..., 01.09.2016 00:15, Včelda, (O fotografování)
tak logiku to samozřejmě dává, otázka je, co přesně od moderátorství požaduješ. Každopádně se už tady dříve nad počtem moderátorů pozastavil Yohaness. Fakt je, že jsem kromě těchto stránek jinde asi neviděl takový počet, a to se nebavím pouze o mykologii. Moderátorů zpravidla bývá celkem málo, protože jsou to většinou ti nejzkušenější. Když třeba vzpomenu na jedny ento stránky, je tam kromě hlavních adminů několik moderátorů, kteří mají na starosti jen určité sekce, kterým nejlíp rozumí. Kdybych to převedl sem, tak by třeba Yohaness byl moderátor na ryzce...
Tady by toto nastavit úplně nešlo, protože by na spoustu hub chyběli moderátoři. Čili dává smysl, aby zdejší moderátor byl hlavně aktivní a přidával fotky. Na druhou stranu jsi správně uvedl, že někteří moderátoři tu jsou již neaktivní. Přesto jsou moderátory. Takže svým způsobem by i dávalo smysl, kdyby v podstatě stejné možnosti jako moderátor (nikoli jako admin) měl automaticky každý, řekněme po nějaké určité zkušební době. Protože kdo je a chce být aktivní, tak bude, a kdo ne, tak toho stejně nevyužije.
To je asi zhruba celé. Každopádně, aby si to třeba někdo nevysvětloval špatně, moderátorem být opravdu netoužím... Jen mě ten systém desítek moderátorů udivuje a navenek snad může působit i trochu zvláštně.

Re: Re: Re: Re: Návrh na povýšení..., 01.09.2016 00:25, Včelda, (O fotografování)
jinak ještě snad dodám, že tohle sem píšu i po zkušenostech z nahuby.sk, kde se velice často lidi ptají na pravidla přidělování titulů Pokročilý nebo Atlasár, protože tomu prostě úplně nerozumí či diskutují nad tím, jestli to či ono je správně a nebo ne.

Re: Návrh na povýšení..., 31.08.2016 22:34, Forrest Run(m), (O fotografování)
Naprostej souhlas!:-)

Re: Re: Návrh na povýšení..., 01.09.2016 06:53, Hanýžka(m), (O fotografování)
Já bych k aktivitě připojila i znalosti a soudnost (sebekritičnost), jinak tu bude z atlasu maglajz. To se tu ukazuje jako zásadní... Sama ale také netoužím po funkci.