Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Re: S Honzou v nových revírech, 28.08.2016 14:58, basset(m), (Houby)
Poleno vypadalo jak přírodou naočkované.
..
Mimo jiné k příspěvku níže. Nemůžu se dočkat, až Chorchee stvoří svůj atlas hub a podaří se mu ho vydat. Jistě tam bude vše, co tam má být a určitě tam nebude žádná stránka nebo fotka dvakrát.

Re: Re: S Honzou v nových revírech, 28.08.2016 15:11, chorcheee(m), (Houby)
Nerozumím. Tam žádná stránka nebo fotka v atlasu dvakrát není, pokud vím. To já si v příspěvku sypu popel na hlavu, že jsem omylem nahrál dvakrát stejnou fotografii a tak vás ochudil o dvoustránku helmovek, která je myslím ještě hezčí než ta, kterou jsem dal dvakrát.
Jinak vydávat Atlas hub (zatím) nehodlám. 1/ ještě nejsem tak dobrý a nemám dost fotografií a 2/ já mám větší sklony k lacinější slávě, typu Konvička.
.
Vydat Atlas je moc práce a většinou to nikdo moc neocení. Přijet na Staromák se samopalem na velbloudu a křičet Allahu akbar!, je jednoduché, elegantní, osloví to celý národ a je o tom ve všech denících a TV
.
Re: Re: Re: S Honzou v nových revírech, 28.08.2016 15:41, alesjirsa(m), (Houby)
A co Ti brání, abys tam tu dvoustránku nahrál ? 

Re: Re: Re: Re: S Honzou v nových revírech, 28.08.2016 15:51, chorcheee(m), (Houby)
Já myslím, že už to nejde bez porušení kontinuity. Když příspěvek smažu a nahraji se správnou fotografií, jsem si skoro jistý, že ho to hodí na konce vlákna a bude v tom zmatek.
Ale když mne budete hodně přemlouvat, nahraji vám tu dvoustránku zvlášť
.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: S Honzou v nových revírech, 28.08.2016 16:02, chorcheee(m), (Houby)
Heleďte se, já už toho nadělal dost. Komupak z vás by se chtělo fotografovat knížku a psát k tomu takové traktáty jen proto, abych vás s ní seznámil?? Navíc když s knihou nemám nic společného a není to reklama moje??? Tak prosím mlčte.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: S Honzou v nových revírech, 29.08.2016 18:20, Zdeno(m), (Houby)
No tak, chorcheeé, neskuč, jsme rádi, žes nám zprostředkoval zajímavou šanci...Nikdo Tě nenutil, takže ty řečnické otázky vynech, máme Tě rádi, Tobě ovšem k této skutečnosti chybí správný dekódovací software...

Re: Re: S Honzou v nových revírech, 29.08.2016 11:04, Hanýžka(m), (Houby)
Pěkné poleno.