Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Re: Tady je … Petrasovo (2.část), 17.08.2016 23:26, Pavla, (Houby)
stejně jako odevzdaná babočka osiková z Obřích skal, proč Petras pořád někam lítá, když má doma takové vzácnosti. ;)
A zde se konečně „motýlím můstkem“ dostávám k jádru pudla.
Petrasovi se omlouvám za rádobyftipné příspěvky na jeho účet a všem ostatním za sníženou kvalitu následujících fotek. To, že jsem fotila vzácnou houbu, jsem se, jak už to tak u mě většinou bývá, dozvěděla až doma z atlasů. Vědět to dřív, dala bych si určitě víc záležet.
Ale teď už mi dovolte představit Vám vzácného krasavce, kterého jsem cestou na Šerák jen tak halabala fotla, a kterého Petras před námi tak dlouho tajil.

Re: Re: Re: Tady je … Petrasovo (2.část), 17.08.2016 23:52, Pavla, (Houby)
Samozřejmě, že si nejsem jista. Nelámala jsem ho, neřezala, nekoštovala, jen vyfotila a doma coby Columbo hledala "pachatele" dle obrázků. Ďubkovaného jsem na obrázcích asi nenašla nikde tak pěkně chlupatého, proto jsem ho vyloučila. Je mi líto, že jsem se unáhlila, ale radost zkaženou nemám. Zase jsem chytřejší, no ni?
Díky, Včeldo!

Re: Re: Re: Re: Tady je … Petrasovo (2.část), 17.08.2016 23:59, Včelda, (Houby)
není zač děkovat, to samozřejmě vůbec nevylučuje, že to Ryzec honosný být může. Já si taky dost ryzců jen vyfotil a víc nic. Ovšem Yohaness mi kladl na srdce ochutnat mléko, včetně zaznamenání jeho případných barevných změn, tak už se to snažím dělat. Bez toho se k bližšímu určení opravdu často nejde dostat...