O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Někdo má rád vdolky, jiný houby :)., 07.08.2016 13:30, chorcheee(m), (Houby)

Dobrý den,

dnes mne pobavila reakce Dano na mou otázku jak ostří (že má často předek plodnice rozostřený) a reakce Patrika na toto. Oběma posílám čechratku černohuňatou a přetiskuji (ať se případně také pobavíte) :

Dano: „Chorchee, ono to asi není v ostření, ostřím auto i někdy ručně, ale problém je asi jinde. Dosud jsem používal brýle jen na čtení, ale asi se neobejdu bez nich i u focení.
ps: Jinak bych Tě chtěl vidět, jak ostříš s mladou, fajnou ženskou, sám s ní v zeleném pološeru v lese. Není třeba brát všechno vážně!"

Patrik: „Já teda nevím jak ty, ale kdybych byl sám v pološeru v lese s ženskou a vedle viděl nějaký zajímavý askomycet, co jsem nikdy neviděl, bylo by úplně jasné co by mě v tu chvíli zajímalo nejvíc ...samozřejmě ten askouš . “

Re: Někdo má rád vdolky, jiný houby :)., 07.08.2016 14:22, Honzík(m), (Houby)

nejmenuje se taky nějaká houba "prsnatka"?

Re: Re: Někdo má rád vdolky, jiný houby :)., 08.08.2016 06:53, Tori(m), (Houby)

No jasně, i štěrbinatky, skulinatec (Hysterium) a Phallus jsou na výběr. ;)

Re: Někdo má rád vdolky, jiný houby :)., 07.08.2016 18:28, petras, (Houby)

To máš tím novým OLYNEM?

Re: Re: Někdo má rád vdolky, jiný houby :)., 07.08.2016 19:48, chorcheee(m), (Houby)

Ano, ale je to zase složenina. Takže to někomu jistě přijde přeostřené, nepřirozené, vyumělkované...

Re: Re: Re: Někdo má rád vdolky, jiný houby :)., 07.08.2016 21:38, karelzbrd(m), (Houby)

ale proč, mně se to líbí.

Re: Re: Re: Re: Někdo má rád vdolky, jiný houby :)., 07.08.2016 22:17, chorcheee(m), (Houby)

Díky!

Re: Někdo má rád vdolky, jiný houby :)., 08.08.2016 00:41, Dano, (Houby)

Co se to tady děje

Re: Re: Někdo má rád vdolky, jiný houby :)., 08.08.2016 06:55, Tori(m), (Houby)

Máš mu to olajkovat, přece!

Re: Re: Re: Někdo má rád vdolky, jiný houby :)., 08.08.2016 23:31, Dano, (Houby)

Aha, abych neolajkoval zase něco jiného

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30