Diskuse a galerie
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Zobrazit celou diskusi
Jeden zapomenutý neurčený askouš z CHKO Poodří, 05.08.2016 18:45, Patrik(m), (Houby)
Nejprve jsem si myslel, že se jedná o nějakou voskovičku (Hymenoscyphus), ale i přes to jsem to vzal domů. Při bližším pohledu přes silnější lupu jsem však zjistil, že vůbec nevím co to je. Rostlo to na řapíku dubového listu, asi nějaká terčka rodu Rutstroemia nebo Lanzia ... Pod mikroskopem zatím nebyla...
Re: Jeden zapomenutý neurčený askouš z CHKO Poodří, 05.08.2016 18:49, alesjirsa(m), (Houby)
Sydowova by to nemohla být ?
Re: Re: Jeden zapomenutý neurčený askouš z CHKO Poodří, 05.08.2016 19:10, Patrik(m), (Houby)
Tu jsem našel minulý rok, vypadá makroskopicky trochu jinak. Přesněji budu vědět, až se to zmikroskopuje...
Re: Re: Jeden zapomenutý neurčený askouš z CHKO Poodří, 05.08.2016 20:44, Zdeno(m), (Houby)
Tohle jméno znám...Max von Sydow...Ale ten do mykologie určitě nedělal...
Re: Jeden zapomenutý neurčený askouš z CHKO Poodří, 05.08.2016 22:39, Tori(m), (Houby)
Uvažovals už o tom, že by ta signatura na fotkách mohla být třeba poloprůhledná, místo 100% bílé?
Re: Re: Jeden zapomenutý neurčený askouš z CHKO Poodří, 06.08.2016 07:08, Zdeno(m), (Houby)
Hlavně bych obecně hlasoval za méně nápadné, decentní provedení, tohle na mne působí rušivě...
Re: Re: Re: Jeden zapomenutý neurčený askouš z CHKO Poodří, 06.08.2016 07:14, Tori(m), (Houby)
Tak jsem to myslela. Někteří používají obrázkové logo (třeba Z. Trojánková), to taky není špatné (když je to povedené).
Re: Re: Re: Re: Jeden zapomenutý neurčený askouš z CHKO Poodří, 06.08.2016 07:31, Zdeno(m), (Houby)
Tak, dát najevo, že tohle je moje, lze i vkusně a originálně...
Re: Re: Re: Re: Re: Jeden zapomenutý neurčený askouš z CHKO Poodří, 06.08.2016 17:17, Patrik(m), (Houby)
Záleží na tom, jak mám čas si s tím vyhrát... Ale pořád ještě nevím, třeba jak se tam dává takový ten znak Copyright či tak ...
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30