O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Byli dva, 05.07.2016 08:11, Pavla, (O přírodě)

Crha a Strachota, poslové lásky a křesťanství, kteří nám přinesli nejen písmo, ale i dnešní volný sváteční den, takže díky nim můžeme jít třebááá ... do lesa. Děkujeme.

Re: Byli dva, 05.07.2016 16:03, Tori(m), (O přírodě)

Parádní orchidejky.

Re: Byli dva, 05.07.2016 08:11, Pavla, (O přírodě)

A taky bych ráda poděkovala Michalu Mikšíkovi. On o tom pochopitelně neví, ale doprovází mě při každé návštěvě lesa. Ne, že by chodil se mnou, to ne, čeká na mě v autě a během cesty mi pomáhá s určováním hub. Netrávím s ním ale čas jen o sobotách, třeba minulý týden jsem kvůli němu přišla pozdě i do práce. Zatímco Zdeno vystupuje v TV slušně v odpoledních či večerních hodinách, Michal byl hostem časného Dobrého rána a poutavě tam vyprávěl (jak jinak než) o houbách. Je vlastně taky takovým „nositelem písma“, ve své knize vložil od str. 524 dokonce tři stránky vo slovenčine, ktorú mám tak rada. Ďakujem, Michal.

Re: Byli dva, 05.07.2016 08:11, Pavla, (O přírodě)

A všem místním posílám multivitamínové pilulky. Není to jen tak obyčejný rybíz, ale jak mě upozornil manžel, je to rybíz, který jsem fotila u lesa a u plotu chalupy jednoho našeho slavného bývalého hokejisty a svého času i hlavního trenéra české reprezentace. Přeji všem fajn den, ať už ho trávíte kdekoliv.

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30