Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Hlášení z Beskyd nejen pro petrase aneb já když mám, ráda dám …, 13.06.2016 19:36, Pavla, (O přírodě)
třeba něco pro vlka a rovnou od srdce. ;)
Re: Hlášení z Beskyd nejen pro petrase aneb já když mám, ráda dám …, 13.06.2016 19:36, Pavla, (O přírodě)
Křemetaťka,
štíhlá křememamča
a dvě rozkošná křemedítka (prcky našel synovec Marťa).
U tohohle jsme takhle v břízoví s Marťou oba leželi na břiše, kocháme se jím a já říkám: „To by měl vlk radost.“ „To jo, on je na ty křemenáčky, že?“ dí správně Martin a mně se vzpomněla historka, kterou jsem už tady kdysi dávala. Totiž když jsem v minulosti stejnou větu při nálezu prvního křemílka radostně sdělila svému muži, vypadlo z něj jen blahosklonné: „To víš, že jooo a co teprve taková Karkulka ..."
Re: Re: Hlášení z Beskyd nejen pro petrase aneb já když mám, ráda dám …, 13.06.2016 20:09, alesjirsa(m), (O přírodě)
Ten je vážně kouzelný.
Re: Re: Hlášení z Beskyd nejen pro petrase aneb já když mám, ráda dám …, 13.06.2016 21:45, vlk(m), (O přírodě)
...i já od srdce děkuji za krásnou přehlídku křemílků zakončenou extrasuper fešákem...a gratuluji...jak k úlovkům, tak krásným fotkám...
A safraporte ... kovář. Jak ten se mně tady dostal? Vím, že jste fintu prokoukli, nejedná se o žádný přehmat při výběru fotek, ale já z toho nálezu „houbového domečku“ měla vážně velkou radost. Však příště ... příště už kováře nedám, ani kdyby, ani kdyby ... rostl na patra. Vážně!
To neříkej. Co když se to stane.
Re: Re: Re: Hlášení z Beskyd nejen pro petrase aneb já když mám, ráda dám …, 13.06.2016 22:02, petras, (O přírodě)
Pověsím to za Tebe,ať neodsunuju ty krásné fotky
Re: Re: Re: Re: Hlášení z Beskyd nejen pro petrase aneb já když mám, ráda dám …, 13.06.2016 22:03, petras, (O přírodě)
něco mi žere kytky,ale bylo to moc rychlé
Re: Re: Hlášení z Beskyd nejen pro petrase aneb já když mám, ráda dám …, 14.06.2016 00:05, Tori(m), (O přírodě)
S tím semenáčkem to je báječný.
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30