Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
...víkend (tentokrát jen z kompaktu)..., 05.06.2016 12:57, Honzík(m), (O přírodě)
Z pátku jen "Henryho růžovku" hned potom skončila v koši hříbky mám dát jenom za "stovku" (radili dva první kloši)
Re: ...víkend (tentokrát jen z kompaktu)..., 05.06.2016 12:57, Honzík(m), (O přírodě)
Kováři už jsou prý "přejedlý" tak jenom kratičká zpráva tyhle dva se mi fakt povedly a velký byly jak kráva
Re: Re: ...víkend (tentokrát jen z kompaktu)..., 05.06.2016 17:55, chorcheee(m), (O přírodě)
Ten Honzík je takový komik, že se ani nedivím, že třeba jeho kázání stran zlepšování Atlasu nikdo nebral vážně. Dělat stále legrácky je na jednu stranu dobré vysvobození ze Světa, "který sa v prdel obracá", na druhou stranu prokletí. Sám to dobře znám .
Re: Re: ...víkend (tentokrát jen z kompaktu)..., 05.06.2016 19:55, vevanek, (O přírodě)
Ten vlevo je super
Re: Re: Re: ...víkend (tentokrát jen z kompaktu)..., 05.06.2016 19:57, Honzík(m), (O přírodě)
...si to myslim taky, ale Henrymu se asi bude líbit ten druhej. Pokud je nesesadí k sobě
Re: Re: Re: Re: ...víkend (tentokrát jen z kompaktu)..., 05.06.2016 20:41, basset(m), (O přírodě)
Mě se líbí ten třetí, který je mimo záběr
Re: Re: Re: Re: Re: ...víkend (tentokrát jen z kompaktu)..., 05.06.2016 20:54, Honzík(m), (O přírodě)
...nojo, hodně jsem to oříznul
Re: Re: ...víkend (tentokrát jen z kompaktu)..., 05.06.2016 21:29, Zdeno(m), (O přírodě)
Nedávat, kovář už tady byl, ptejte se za rok...
S Kryšotem v lese se vždy něco děje zas našel novej flek na koloděje tak rychle cvak a projít to kolem jestli tam nečíhá nějakej "Golem"
Nevěřte co to dá za práci hledat tam kde maj růst "habráci" stačí říct "nějaká houba" (a já je přešel, já trouba)
Šedivka zvábila ty naše zraky Kryšot byl okouzlen, no a já taky tak teda fotečku i s kouskem lesa dosvačit, dobumbat, a zas dál "jde sa"
Re: Re: ...víkend (tentokrát jen z kompaktu)..., 05.06.2016 20:18, MACEK, (O přírodě)
Parádní
Nebojte, skončim už za chvilku ještě dám tuhletu "cecilku" a jednu navíc než ztratim nit chystám se důkladně "zpivonit"
Snažim se zaostřit, snažim se nekazit snažim se z foťáku co nejvíc "vyrazit" chci něco extra, no prostě tutovku nadměrné úsilí pro ňákou štítovku... Teď ale vážně, bylo to prima a hlavně jako vždy přátelské klima
Re: Re: ...víkend (tentokrát jen z kompaktu)..., 05.06.2016 16:11, Bery, (O přírodě)
To se vám zadařilo, synci, hlavně ty štítovky, ty jsou...
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30